Bildirim
windows 8.1 performansı nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
performans olarak güzel.Fakat makine bi kilitlendimi bir daha açılmıyor.Daha 1 ay önce aldığım lenovo kasam 2.kez kilitlendi.Kilitlendiği zaman hiçbir şekilde açılmıyor.Kasadaki tuşa basıyorum,basılı tutuyorum yinede kapanmıyor malesef hiçbir tepki yok.Böyle oluncada fişten çekmek durumunda kalıyorum.
4gb ramli
i5 4 çekirdekli 3.0 ghz işlemcide durum bu.Normalde sistem güzel fakat ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Ya da bende sorun var bilmiyorum._____________________________ -
w8.1 bozuk.... _____________________________ -
win 8.1 kullanıyorum gayet güzel bir sorun çıkarmadı. _____________________________ -
Donanım hataları nedeniyle kullanıcıların karşılaştığı sorunlar sizi yanıltmasın, Windows 8.1 şu ana kadar kusursuz.. Gönül rahatlığıyla kurabilirsin arkadaşım. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler