Şimdi Ara

Windows 8.1 Parlaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Parlaklık %70 civarı, bunu bir tık indirip %65'e çekmek için tuşa basıyorum ekran kendiliğinden parlaklığı %0'a çekiyor. Tuşa basıp arttırıyorum monitörün sol üstünde parlaklığın arttığını gösteren simge gözüküyor fakat parlaklık artmıyor. Ne kadar yükseltsem de yükselteyim parlaklık %0'da kalıyor, ekranı zor görüyorum. Bir kez daha bu sorunla karşılaşmıştım internetten araştırdım ne yaptıysam olmadı ekran kartından yükselttim olmadı denetim masasından yükselttim olmadı değişik değişik şeyler yaptım olmadı format atınca düzeldi. Şimdi yine format atmak istemiyorum yapabileceğim bi şey yok mu cidden?

• bende de mesela masaüstündeyken bir klasör açayım parlaklık otomatikmen çok hafif azalıyor dikkatli bakınca anlaşılıyor. Aynı şekilde açtığım klasörü kapatıp masaüstüne dönünce parlaklık yine dikkatli bakınca görünecek şekilde hafiften artıyor. Laptopu yeni aldım hp k0w50ea
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.