Bildirim
Windows 8.1 Mouse sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam donanim yazilimi varsa bi yukleyin belki donmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
cevabınız için teşekkürler ama donanım yazılımı güncel diyor _____________________________ -
Benzer sorunu yaşıyorum; tam anlamıyla çözemedim ama şunu dene;
Aygıt Yöneticisinden; İnsan Arabirimi Aygıtlarındaki USB Giriş Aygıtlarına sağ tıkla(Normalde en baştakine denilmişti ama ben hepsini yaptım); Özellikler - Güç Yönetiminden, "Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğindeki tiki kaldır.
Bir bak bakalım, sorun devam ediyor mu..._____________________________ AMD Ryzen 5 2600x 4.2 Ghz CPU // MSI X470 Gaming Plus Motherboard // MSI Geforce GTX1070Ti Gpu // Corsair Vengeance RGB 3200 16 GB DDR4 Ram // Thermaltake VG200 TG Case // 3xThermaltake RGB Fans // Thermaltake 700W RGB Psu // Seagate Barracuda 1 TB 7200 Rpm HDD // WD Green 120 GB SSD // Asus VG248 144 Hz 1 Ms Monitor // MSI DS4100 Keyboard // MSI GM10 Cluth Mouse // MSI XL Mousepad -
teşekkürler hocam söylediğinizi denedim bakalım sorun devam edecek mi _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt