Bildirim
Windows 8.1 Indirilen App'ler Yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingodek
Arkadaslar herkese merhaba . Windows 8.1 e güncellemeyi yaptım fakat magazadan indirdigim uygulamalar metro arayüzüne düsmüyor, sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecekmisiniz ?
Benim konuya bakabilirsinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84314003&p=1#84314003
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingodek
Arkadaslar herkese merhaba . Windows 8.1 e güncellemeyi yaptım fakat magazadan indirdigim uygulamalar metro arayüzüne düsmüyor, sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecekmisiniz ?
İlk öncelikle şunu söyleyeyim bu bir hata değildir 8.1' de indirilen uygulamalar başlangıç ekranına düşmez, düşmesi için başlangıç ekranının altında ok var ona basıp yüklediğin uygulamaya sağ click yapıp "Görev Çubuğuna Sabitle" butonuna basman bu işi çözecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hay Allah razı olsun ya :) _____________________________ -
Yeni win 8 kullanıcılarının sık karşılaştığı bir sorun :) Alt+tab kombinasyonunu deneyin. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler