Şimdi Ara

windows 8.1 facebook video calling sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Windows 8.1 de facebook üzerinden videolu görüşme yapamıyorum. çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerKA -- 30 Ekim 2013; 2:04:36 >

• dostum bu sorun benide deli etmişti an itibariyle sorunu çözdüm. Bill Gates amcamız win8.1 de çoğu driverı eksik vermiş biz manuel olarak halledeceğiz....intel'in sitesine gir ve şu sırayı takip et
    Menü > Destek > İndirilebilir Öğeler ve Sürücüler > Sürücü ve Yazıcıları otomatik olarak bul > Check your system for updates ... izin istiyecek java system req. lab fln izinleri ver pc taranacak ( çok kısa sürüyor ) download yap yükle yeniden başlat hem bahaneyle bütün sürücülerinde güncel olmuş olacak ve görüşmeye başlayabilirsin selamlarla.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chowchow51 -- 4 Aralık 2013; 14:58:16 >

Orijinalden alıntı: chowchow51

dostum bu sorun benide deli etmişti an itibariyle sorunu çözdüm. Bill Gates amcamız win8.1 de çoğu driverı eksik vermiş biz manuel olarak halledeceğiz....intel'in sitesine gir ve şu sırayı takip et
    Menü > Destek > İndirilebilir Öğeler ve Sürücüler > Sürücü ve Yazıcıları otomatik olarak bul > Check your system for updates ... izin istiyecek java system req. lab fln izinleri ver pc taranacak ( çok kısa sürüyor ) download yap yükle yeniden başlat hem bahaneyle bütün sürücülerinde güncel olmuş olacak ve görüşmeye başlayabilirsin selamlarla.....

cııık olmadı
     windows 8.1 facebook video calling sorunu
  • çözüm bulabilen var mı facebooktan görüşemiyorum skypeden görüşebiliyorum ama skypeyi bilmiyorum facebooktan görüşmek en hızlısı
    Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.