Bildirim
windows 8.1 facebook video calling sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bu sorun benide deli etmişti an itibariyle sorunu çözdüm. Bill Gates amcamız win8.1 de çoğu driverı eksik vermiş biz manuel olarak halledeceğiz....intel'in sitesine gir ve şu sırayı takip et
Menü > Destek > İndirilebilir Öğeler ve Sürücüler > Sürücü ve Yazıcıları otomatik olarak bul > Check your system for updates ... izin istiyecek java system req. lab fln izinleri ver pc taranacak ( çok kısa sürüyor ) download yap yükle yeniden başlat hem bahaneyle bütün sürücülerinde güncel olmuş olacak ve görüşmeye başlayabilirsin selamlarla.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chowchow51 -- 4 Aralık 2013; 14:58:16 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: chowchow51
dostum bu sorun benide deli etmişti an itibariyle sorunu çözdüm. Bill Gates amcamız win8.1 de çoğu driverı eksik vermiş biz manuel olarak halledeceğiz....intel'in sitesine gir ve şu sırayı takip et
Menü > Destek > İndirilebilir Öğeler ve Sürücüler > Sürücü ve Yazıcıları otomatik olarak bul > Check your system for updates ... izin istiyecek java system req. lab fln izinleri ver pc taranacak ( çok kısa sürüyor ) download yap yükle yeniden başlat hem bahaneyle bütün sürücülerinde güncel olmuş olacak ve görüşmeye başlayabilirsin selamlarla.....
cııık olmadı_____________________________ HP 17-AB201NT 1DN09EA i5-7300HQ 8GB 1TB ADATA XPG 8200 PRO SSD 1TB HDD 4GB GTX1050 17.3 -
-
tamam oraya kadar bende yaptım.ama görüntülü arama yapmıyor.uyarı veriyor.görüntülü arama için kamera resmi geliyor gelmesine ama arama yapamıyorsun _____________________________ HP 17-AB201NT 1DN09EA i5-7300HQ 8GB 1TB ADATA XPG 8200 PRO SSD 1TB HDD 4GB GTX1050 17.3 -
çözüm bulabilen var mı facebooktan görüşemiyorum skypeden görüşebiliyorum ama skypeyi bilmiyorum facebooktan görüşmek en hızlısı _____________________________ Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler