Şimdi Ara

Windows 8.1 Chrome Çalışmayı Durdurdu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monster tulpar t5 v1.1 bilgisayarım var. windows 8.1 64 bit kullanıyorum. Chrome her seferin aşağıdaki resimdeki hata ile çöküyor. chrome bana söylediği her tavsiyeyi yerine getirdim, yeni bi profil açtım, appdata içindeki dosyaları sildim vs. ama yine de bu hata düzelmedi. flash güncelledim java yine aynı şekilde güncel. tek eksik windows güncellemeler kapalı. ben bir çözüm bulamadım artık bios'ta fastboot enabled olarak işaretlemiştim ondan mı acaba diyorum. Bilgisayarı yeni aldım. format atmadan önce de aynı hatayı veriyordu yine formattan sonra da hata devam ediyor. Hatta ve hatta opera kurdum o da buna benzer sayfa çökme hatası veriyor. Bilgisi olan varsa lütfen yardım ederse sevinirim.

EDIT:

Evet arkadaşlar chrome 64bit sürümünü yükleyerek kurtuldum bu hatadan. Buyrun link burada:
    https://www.google.com/chrome/browser/?platform=win64

Ayrıca flash kurdum chrome kurduktan sonra:http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/support/install_flash_player.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 17 Ekim 2014; 21:37:16 >

• Başka bir tarayıcı kullanmayı denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreAtalayTR

Başka bir tarayıcı kullanmayı denediniz mi ?

firefox ile sıkıntı yaşamıyorum. internet explorer ile denemedim ama onda da öyle bir problem görmedim henüz. sadece chrome ve opera veriyor aynı hatayı.
  • "CCleaner" ile çerezleri temizle. Sonra şunu indir ve kur: TIKLA VE İNDİR!
  • Forum Arabirim kullanıcısına yanıt
    hemen deniyorum teşekkürler
    aynı hata devam ediyor. Bilgisayarımda ssd takılı. Artık donanımla ilgili bilgiler de yazayım. İlk aldığımda win 8 vardı onda da yapıyordu sonrasında kendim format attım ve pro yükledim yine chrome yükler yüklemez hata devam etti. sanırım laptoptaki bir driver yada yazılım ile çakışıyor. bunun hangisi olduğunu nasıl buluruz peki? bayadır uğraşıyorum ama bir türlü çözüm yolu bulamadım.
  • Program ekle veya kaldırın tam resmini atabilir misin? Bir inceliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dostum burada hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 12 Ekim 2014; 15:00:48 >

• İnternetten ufak bir araştırma yaptım. Tarih ve saat ayarların düzgün mü? İşletim sistemin 64 bit ise Chrome 64 bit kur.
    Chrome sekmesini şunu yaz: chrome://plugins/ sağdan ayrıntıları tıkla. Sonra "Flash" yazan bölümdeki herşeyi devre dışı bırak.
    Chrome'da hiçbir eklenti kullanma. ESET, Adobe Reader, Adobe Shockwave Player bunlarıda kaldır! Apple ürünlerini kullanmıyorsan kaldır. Bunları uygula ve sonuçları yaz!
    64bit chrome kurdum ve hiç bir eklentiyi aktif etmedim. bakalım yarım saattir almadım hatayı. inşallah kalıcı olarak da görmem bir daha. teşekkür ederim yardımların için. bir kaç gün kullandıktan sonra konuyu editlerim duruma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

64bit chrome kurdum ve hiç bir eklentiyi aktif etmedim. bakalım yarım saattir almadım hatayı. inşallah kalıcı olarak da görmem bir daha. teşekkür ederim yardımların için. bir kaç gün kullandıktan sonra konuyu editlerim duruma göre.

Rica ederim. Ne demek. Umarım düzelir. İyi şanslar.
  • Sorun çözüldü görünüyor. Şu anda hata almıyorum konuyu da editledim. İnşallah bazı arkadaşlara yardımcı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.