Şimdi Ara

Windows 8.1 çalışmayan özellikler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 hazırda beklet moduna girmiyor. dolayısıyla fanları ve hdd yi kapamıyor.
    Denetim masası gelişmiş güç seçenekleri menüsünden hazırda bekletmeyi aktif hale getirdim değişen bişey yok.
    Sorunun Windows 8.1 kaynaklı olduğunu düşünüyorum Windows 8 de bu sorunla karşılaşmadım.
    Aynı sorunu yaşayan 8.1 kullacılarıyla forum oluşturabilirsek suçu windowsa atabilirim.

• rightintwo kullanıcısına yanıt
    Galiba bu konuda haklısın. bende yeni fark ettim, HAZIRDA BEKLET'i aktif ettiğim halde, Başlatta gözükmüyor.

Yanlız win8.1'in hakkını yememek lazım,bana göre süper olmuş,enazında win8'in şerefini kurtardı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 17 Mart 2014; 18:32:36 >
  • Bildiğim kadarıyla win8 üzerine arayüzden başka yenilik gelmemiş, gelmediği gibi bazı özellikler çalışmaz hale gelmiş.
    Günceleme yapıp duruma tekrar bakıcam. olmazsa düzgün çalışan win8 halen en iyisi gibi gözüküyo.
  • DÜZELTME;
    Güncelleme yaparak sorun çözüldü. ayarlanan süre sonunda hazırda beklet moduna alıyor.
    sorun yaşayan arkadaşlar için çözüm yolu olacaktır.
  • Suspend edin o vakti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.