Şimdi Ara

Windows 8.1 Amd uyku modu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 hafta önce Dell inspiron 15r 5537 satın aldım windows 8.1 yükledim ve şu problemle karşılaştım.

-ekran süresi geçip kapandığında bir daha açılmıyor, açma tuşuna uzun basıp kapatmam gerekiyor
    -ekran kapağını kapatıp açtığımda aynı durumla karşılaşıyorum.

dell'in websitesinden orijinal driver'ları yüklediğimde bunlar olmuyor fakat 3d performansında inanılmaz düşme oluyor. amd radeon 8670m'nin orijinal driverlarını yüklediğimde ise 3d performansı harikulade oluyor lakin üstte saydığım problemler başıma geliyor. internette yer alan güç modu ayarlarının hepsini yaptım fakat sorunum çözülmedi

yardım edebilirseniz çok güzel olur arkadaşlar

windows 8.1 x64
    amd radeon 8670m
    intel i7 4500u
    8 gm ram

• dell ile iletişime geçmende fayda var
  • Servis çok iyi hizmet veriyor.o nedenle iletişime gecç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar iletişime geçtim, mayıs 2014 te yeni driver'ların çıkacağını söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hummerrap

teşekkürler arkadaşlar iletişime geçtim, mayıs 2014 te yeni driver'ların çıkacağını söylediler

aynı sorun bende de var. uyku modundan çıkıyor, hdd ışığı yanıyor fakat ekranda görüntü yok. aynı model. windows update, ati orjinal sitesi ve dell sitesinden ekran kartını güncelledim. aynı sorun yine devam ediyor..

inş mayısta şu lanet driver çıkarda düzeltirler şu işi.
  • Ben de yeni aldım pc'yi bende de aynı sorun var ekranı indirip uyku moduna geçince uyanmıyor işletim sistemiwin8po pc: dell inspiron 5537.Bir de kapat diyorum shutting down diyor ama ekran gitmesine rağmen bilgisayarın geri kalan her şeyi çalışıyor ışıkları yanıyor fan çalışıyor vb.LÜTFEN YARDIM ETSİN BİRİ DELL SUPPORTU ARADIM adamın biri ingilizce bir şeyler dedi sonra tel kendiliğinden kapandı
  • Bende de aynı sıkıntı var driver güncel .İşletim sistemim win8.1 single language 64bit.Driverları ise aygıt yönetiminden güncelle diyip yükledim.Yeni çıkacak driver inşallah çözüm olur.İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hummerrap

merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 hafta önce Dell inspiron 15r 5537 satın aldım windows 8.1 yükledim ve şu problemle karşılaştım.

-ekran süresi geçip kapandığında bir daha açılmıyor, açma tuşuna uzun basıp kapatmam gerekiyor
    -ekran kapağını kapatıp açtığımda aynı durumla karşılaşıyorum.

dell'in websitesinden orijinal driver'ları yüklediğimde bunlar olmuyor fakat 3d performansında inanılmaz düşme oluyor. amd radeon 8670m'nin orijinal driverlarını yüklediğimde ise 3d performansı harikulade oluyor lakin üstte saydığım problemler başıma geliyor. internette yer alan güç modu ayarlarının hepsini yaptım fakat sorunum çözülmedi

yardım edebilirseniz çok güzel olur arkadaşlar

windows 8.1 x64
    amd radeon 8670m
    intel i7 4500u
    8 gm ram

Enduro fix'i dene.Bu programı kullanınca performans düzeliyor fakat bilgisayar normal kapatma yerlerinden kapanmıyor onu da şöyle halledersin:

Masaüstüne sağ tıklayıp yeni kısayol deyip shutdown.exe /s /t yazıyoruz ileri diyip herhangi bir isim yazıyoruz(ör.:bilgisayarı kapat) son diyoruz. Ek olarak simgesini özelliklerden değiştirip kapat simgesi yaparsınız daha güzel olur.Masaüstünde yer kaplamasın isterseniz kısayola sağ tıklayıp görev çubuğuna sabitledikten sonra özellikler kısmından gizli yaparsınız bu sayede hem masaüstünde görünmez (gizli dosya ve klasörleri göster seçeneği kapalıysa) hem de daha kullanışlı olur.
    Bu dediklerimi yaptıktan sonra uyku modu sıkıntısı çözülmüyor ben ona bir çözüm bulamadım ama kapanmama sıkıntısı çözülüyor , performansta da bir sıkıntı olmuyor. Kolay gelsin Allah'a emanet ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 9 Kasım 2014; 11:50:10 >

• ARKADAŞLAR AYNI SORUNLAR BENİM BİLGİSAYARDA DAVARDI KOÇ SİSTEM HİÇBİR ŞEYİ ÇÖZEMEDİ AKSİNE DAHA DA KARIŞTIRDI TUT TU ANAKARTI ,HDD yi DEĞİŞTİRDİ VE BU ARADA RECOVERY İÇİNE KOYMADAN YOLLADI AMA ÇARE YİNE SİZDE VE BİZDE BUNLAR PAYLAŞILDIKÇA ÇÖZÜM BULUNUYOR FORM SİTELERİNİ OKUDUKTAN SONRA DELL5537 LAPTOPUN SORUNUN 8.1 GÜNCELLEŞTİRMESİ EKRAN KARTI DIRAYVIRININ 8.1 GÜNCELLEŞTİRMESİNE UYGUN OLMADIĞI ÖĞRENDİM .
    ÇÖZÜM OLARAK BEN ŞÖYLE YAPTIM VE SORUNU DÜZELTİM : DELL in KENDİ SİTESİNDEN 5537 İÇİN OLAN 8 VE 8.1 amd radeon 8670m DRİVİRLARI İNDİRDİM. SONRA AMD KENDİ SİTESİNDEN amd radeon 8670m GÜNCEL DRİVER ALDIM VE SIRASIYLA WİNDOWS 8 ,WİNDOWS 8.1 VE AMD ORJİNAL SİTESİN DEN ALDIĞIM DRİVER 8.1 YÜKLEDİM VE SORUNUN DÜZELDİĞİNİ GÖRDÜM SİZDE DENEYİN KAYBEDECEK BİRŞEYİNİZ YOK OLUMLU YADA OLUMSUZ GERİDÖNERSENİZ SEVİNİRİM hiçbirini silmeden üst üste yükleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.