Şimdi Ara

Windows 7'yi Xp ile mi Siliyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki işletim sistemim xp idi. 2 sene önce Ultimate 7 kurdum. Bir süre sonra format atmak için uğraştım fakat kendi sürücüsü ile olmamıştı, xp sürücüsü ile c yi silip üzerine 7 sürücüsü ile kurmuştum. Uzun zaman önce olduğu için niye böyle yapmam gerektiğini hatırlamıyorum. Şimdi 7 yüklü sistemimi tekrar formatlamak istiyorum. Xp ya da 7 ile silmemde bir farklılık olur mu ya da önceden olduğu gibi sorun çıkarır mı?

• kardeşim saçmalamayın ne farkı olacak yeniden format atacaksın win 7 sidisini tak sonra diskleri sil YENİDEN oluştur bence tek disk olsunbölme performansı daha yüksek olur . sonra tertemiz win dows eger belge gibi seylerle ugrasacaksan win7 oyunda 3-5 fps kaybedersin win 7 de
    bios seçmez şu win7 şu xp cd si diye.
    cd de boot için gerekli olan autorun ve inf dosyalarında bir sorun varsa veya optik okuyucunda dvd okuma problemi varsa (ki boyut gereği xp genelde cd-rom,win 7 de mecburen dvd-rom cdlere kaydedildiği için bu varsayımı söylüyorum)

Orijinalden alıntı: T.HAWK

boot ta win7 cd sini görmeyip xp cd sini görüyorsa sorun win7 cdsinde demektir..
    cd de boot için gerekli olan autorun ve inf dosyalarında bir sorun varsa veya optik okuyucunda dvd okuma problemi varsa (ki boyut gereği xp genelde cd-rom,win 7 de mecburen dvd-rom cdlere kaydedildiği için bu varsayımı söylüyorum)

Yedek diskte bulduğum win7 nin kopyasıyla kurulumu gerçekleştirdim.

Orijinalden alıntı: LuckyDay

kardeşim saçmalamayın ne farkı olacak yeniden format atacaksın win 7 sidisini tak sonra diskleri sil YENİDEN oluştur bence tek disk olsunbölme performansı daha yüksek olur . sonra tertemiz win dows eger belge gibi seylerle ugrasacaksan win7 oyunda 3-5 fps kaybedersin win 7 de

aksine diski bölmeden tek parça olarak kullanmak performansı arttırmaz azaltır

ayrıca format kalitesi bakımından xp cd siyle atılan format 7 ye göre daha verimlidir, xp de kurulum öncesi normal yani yüzeysel tarama yapan format mevcut ancak windows 7 de bu yok, windows 7 de sadece yüzey denetleme yapmayan hızlı format mevcuttur

• quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

boot ta win7 cd sini görmeyip xp cd sini görüyorsa sorun win7 cdsinde demektir..

Yedek diskte bulduğum win7 nin kopyasıyla kurulumu gerçekleştirdim.

hayırlı uğurlu olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDay

kardeşim saçmalamayın ne farkı olacak yeniden format atacaksın win 7 sidisini tak sonra diskleri sil YENİDEN oluştur bence tek disk olsunbölme performansı daha yüksek olur . sonra tertemiz win dows eger belge gibi seylerle ugrasacaksan win7 oyunda 3-5 fps kaybedersin win 7 de

aksine diski bölmeden tek parça olarak kullanmak performansı arttırmaz azaltır

ayrıca format kalitesi bakımından xp cd siyle atılan format 7 ye göre daha verimlidir, xp de kurulum öncesi normal yani yüzeysel tarama yapan format mevcut ancak windows 7 de bu yok, windows 7 de sadece yüzey denetleme yapmayan hızlı format mevcuttur

tecrübeyle sabittir! kesinlikle tek disk performansı artırıyor! lütfen

ayrıca win 7 de format atarken sistem için diskten ayrılan dosya boyutunu artırırsanız farkı hıssedeceksiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.