Şimdi Ara

Windows 7 ürün anahatarı ve yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim windows 7 yüklü bir laptopum var geçenlerde hdd bozuldu işte yenisini falan taktırdım taktıktan sonra da denemek için hddyi korsan win7 atmış yapan kişi. Ben de eve getirince zaten orijinal win7nin cdsi ile formatlamaya başladım ama hddye yazma hatası verdi formatta ve üstüne yazmaya başladığı için de yüklü olan da bozuldu. Eskiden kalma bi vista cdsi vardı onu yükledim işte sonra Microsoftun sitesinden ürün anahtarını girip indirmeyi denedim iso dosyası olarak ama alttaki hatayı verdi onda da. Başka da bir şey bulamadım deneyecek.

Windows 7 ürün anahatarı ve yükleme sorunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kardeşim HDD yada yüklemeye çalıştıgın CD bozuk değilse hata vermemesi lazım,
    birde şöyle birşey var,Eğer o cd yi sana laptop aldıgın zaman verdiler ise hediye olarak,içindeki key OEM key olabilir
    OEM keyler bilgisayardan anakart,hdd gibi parçalar değiştiği zaman uçuyor
    yani sen hdd yi değiştirdigin zaman lisansın gitmiş oluyor,zaten lisans uçmamış olsa pc otomatik lisans girerdi kendi kendine,lisansı otomatik girmedigi için bilgisayarcı crack atmış,lisans girili olsa niye crack atsın adam
    ha sen cd yi daha sonra parayla aldıysan ve birden fazla yüklemeye izin veriyorsa o durum ayrı.
    Sen hdd yi tamamen sil tekrardan aynı cd ile formatlamaya çalış,eğer formatlanmıyorsa CD bozuk büyük ihtimal ile
    başka bir bilgisayardan internet üzerinden windows kalıbı indirip usb bellege yaz ve onun ile format atmayı dene
    Oem keymiş evet o yüzden kodu girince iso dosyası olarak vermemiş Microsoft sitesinde. Dvdnin içindekini ben bilgisayardan yazmıştım dvdye yani orijinaldi defalarca da format attım hatta hdd bozulmadan bi kaç gün önce de atmıştım sorunsuz. Tek dvd olsa isoya dönüştürüp usbden atmayı deneyecektim ama 3 dvd. Denedim yine de olmadı ya da ben beceremedim. İntetnetten de aradım ama güvenilmiyor tabi sitelere orijinal windows 7 home basic diyor ama nereden bileceksin. Bulsam usb ile kurup anahtarı girip etkinleştireceğim. Bugün bütün gün defalarca uğraştım ama olmadı bi türlü yarın bilgisayarı aldığım firmayı arayıp asıl anahtarı isteyeceğim microsoftta böyle cevap vermişler bi kaç soruna bakalım çözülecek mi pek beklentim yok ama

Edit:hocam lisansı otomatik girer demişsiniz ya benim pcde o özellik bozulmuştu yani o yaptığım dvdleri takmadan olmuyordu format işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szweig -- 8 Mayıs 2020; 2:30:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.