Şimdi Ara

Windows 7 update sorunu [KONU SİLİNEBİLİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
13.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KONU SİLİNEBİLİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 31 Temmuz 2017; 17:21:18 >



  • Aynı sorun!
    3 farklı bilgisayarda da var!
    cpu %100 çalışıyor. 15-20 saat update arıyor da takılıyor!
    sonuç yok.
    üç pc'ye de sıfırdan 7sp1 orjinal kurdum sonuç aynı.
    microsoft, kullanıcıları windows 10 a geçirmek için bezdirme politikası uyguluyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CompEn -- 20 Nisan 2016; 12:22:00 >
  • ben ne yaptiysam olmadi netin altini ustune getirdim.sonrasinda tesdadufen bu programla cozdum sorunu.updateyi resetleyip otomatige aliyor makine bosta kalirsa inidiriyor.

    Complete Internet Repair

    http://www.softpedia.com/get/Internet/Other-Internet-Related/Complete-Internet-Repair.shtml

    https://rizonesoft.com/download/complete-internet-repair/

    sadece update ile ilgili olan secenegi secebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 20 Nisan 2016; 13:56:47 >




  • Sorun çözüldü çok teşekkürler.. Denemediğim windows 7 sürümü kalmamıştı..

    Aynı Sorunu yaşayanlar için çözüm adımları:

    İlk mesaja taşıdım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 2 Ocak 2017; 13:8:53 >
  • rica ederim.nette dogru duzgun kaynak da yok bununla ilgili hani google'da filan aratan olursa bulur umarim.
  • Windows Update sorun gidericiyi çalıştırmak için

    Şu düğmeyi tıklatın:

    Düzelt düğmesinin resmi
    Bu sorunu çöz
    Dosya Yükleme iletişim kutusunda Çalıştır'ı tıklatın ve sihirbazdaki adımları izleyin.

    Windows Update'i açın, güncelleştirmeyi yüklemeyi yeniden deneyin.

    Bu yararlı olmadıysa burada, güncelleştirmeleri yüklemeyle ilgili bazı genel sorunların çözümleri bulunur.

    Tümünü gizle
    Güncelleştirmeleri yüklemeyi denedim, ancak bir veya birden çok güncelleştirme yüklenmedi.
    Güncelleştirmeyi yeniden el ile denediniz mi? Yalnızca yanlış zamanlamadan kaynaklanan bazı hatalar vardır ve bunlara meşgul web siteleri, aşırı yüklü Internet bağlantıları ve bir takım başka etkenler neden olabilir. Bu sorunlar bazen güncelleştirmeyi yeniden deneyerek çözülebilir. Güncelleştirmeleri el ile şöyle denetleyebilirsiniz:

    Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.

    Sol bölmeden Güncelleştirmeleri denetle'yi tıklatın ve Windows'un bilgisayarınız için en son güncelleştirmeleri aramasını bekleyin.

    Güncelleştirme bulunursa, Güncelleştirmeleri yükle'yi tıklatın.

    Lisans koşullarını okuyup kabul edin, sonra, güncelleştirme gerektiriyorsa, Son'u tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
    Microsoft Yazılım Lisans Koşulları'nı kabul ettiniz mi? Güncelleştirmeyi yeniden yükleyin ve lisans koşullarını kabul edin.

    Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.

    Tüm hata iletilerini gözden geçirin.

    Lisans koşulları veya iptal edilmiş güncelleştirmelerle ilgili hata iletisi görüntülenirse, Yeniden dene'yi tıklatın ve lisans koşullarını gözden geçirmeniz isteninceye kadar bekleyin.

    Lisans koşullarını kabul edin ve güncelleştirmenin başarılı olup olmadığını görmek için bekleyin.

    Bilgisayarınızda yeterli boş disk alanı var mı? Sabit diskinizde daha fazla boş alana gerek duyuyorsanız, programları kaldırmanız, geçici Internet dosyalarını ve kullanmadığınız dosyaları silmeniz veya Geri Dönüşüm Kutusu'nu boşaltmanız ve ardından güncelleştirmeleri yüklemeyi yeniden denemeniz gerekebilir.

    Yükleme işlemini iptal mi ettiniz veya Internet bağlantısını mı kestiniz? Bunları yaptıysanız sorun yoktur. Yalnızca güncelleştirmeleri yeniden denetleyerek iptal edilen veya kesilen tüm güncelleştirmeleri yükleyin.

    Bir sürücü güncelleştirmesi mi yüklüyordunuz? Ekran kartları gibi aygıtlar için sürücü güncelleştirmeleri, yüklenen dosyalar bozuk olduğundan veya Windows sürümünüz için doğru dosyalar olmadığından bazen hatalara neden olabilir. Windows Update, Windows sürümünüz için en güncel sürücüleri sağlamış olmalıdır. Ancak, aygıt sürücülerini Windows Update'ten yükleme sorunu yaşıyorsanız, aygıt üreticisine başvurun. Daha fazla bilgi için bkz. Düzgün çalışmayan donanım sürücüsünü güncelleştirme.

    Başka ne yapabilirim? Önceki sorular soruna değinmiyorsa, Windows Update'te görüntülenen tüm hata iletilerini gözden geçirerek ne olduğu ve ne yapılması gerektiği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

    Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.

    Bir hata oluştuysa, bir hata kodu ve Yardım'a bir bağlantı gösterilir. O hataya özgü bir Yardım konusu yoksa, çevrimiçi yardım aramak için hata kodunu kullanabilirsiniz.

    Güncelleştirmelerin yüklenip yüklenmediğini nasıl anlarım?
    Windows Update bir güncelleştirme geçmişi tutar; buradan ne zaman hangi güncelleştirmelerin yüklendiğini denetleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz. Yüklenen Windows güncelleştirmelerini görüntüleme.

    İstemediğim veya zaten kaldırmış olduğum bir Windows güncelleştirmesi önerilmeye devam ediyor.
    Güncelleştirmeyi gizleyebilirsiniz; böylece Windows Update geri yüklemeyi seçmediğiniz sürece söz konusu güncelleştirmeyi bir daha önermez. Güncelleştirme şu şekilde saklanır:

    Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.

    Aşağıdakilerden birini yapın:

    Gizleyecek önemli güncelleştirmeleriniz varsa, size önemli güncelleştirmeler çıktığını söyleyen bağlantıyı tıklatın.

    Gizleyecek isteğe bağlı güncelleştirmeleriniz varsa, size isteğe bağlı güncelleştirmeler çıktığını söyleyen bağlantıyı tıklatın.

    Gizlemek istediğiniz bir güncelleştirmeyi seçin, sağ tıklatın ve Güncelleştirmeyi gizle'yi tıklatın. Bu işlemi, gizlemek istediğiniz her güncelleştirme için yineleyin.

    Tamam'ı tıklatın.

    Güncelleştirmeyi gizlemiştim, ancak şimdi yüklemek istiyorum.
    Güncelleştirmeyi, Windows programının önerebileceği güncelleştirme listesine geri yüklemeniz ve sonra kurmanız gerekir. Nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmaktadır:

    Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.

    Sol bölmeden Gizli güncelleştirmeleri geri yükle'yi tıklatın.

    Yüklemek istediğiniz güncelleştirmeyi seçip Geri yükle'yi tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

    Windows otomatik olarak güncelleştirmeleri denetleyip geri yüklediğiniz güncelleştirmeyi ve çıkan tüm yeni güncelleştirmeleri yüklemenizi ister.

    Gizli güncelleştirmeleri geri yükledim, ancak yüklemek istediğim güncelleştirmeyi bulamıyorum.
    Bu, geri yüklemeyi denediğiniz güncelleştirmeyle aynı soruna yönelik daha yeni bir güncelleştirme çıktığında olur. Windows size yalnızca daha yeni güncelleştirmeyi sunar.

    Bilgisayarım zamanlanmış bir güncelleştirme sırasında kapalıydı.
    Bilgisayarınızı zamanlanmış bir güncelleştirmeyi kaçırdıktan sonra yeniden başlattığınızda, bilgisayar güncelleştirmeleri denetler. Bunları hemen yüklemeyi veya daha sonraya ertelemeyi seçebilirsiniz. Bilgisayarınız bir sonraki zamanlanmış güncelleştirmede açıksa, güncelleştirmeler yüklenir. Yeni güncelleştirmeler yüklenmeye hazırsa, bilgisayarınızı kapatmadan önce de yükleyebilirsiniz. Güncelleştirmeler yüklenmeyi bekliyorsa, Windows Bilgisayarı kapat düğmesinde Güncelleştirmelerin yüklendiğini gösteren kalkanla birlikte Windows Bilgisayarı Kapat düğmesi bir kalkan simgesi görürsünüz.
    Güncelleştirmeleri yüklemeyi bitirmem için sürekli olarak bilgisayarımı yeniden başlatmam isteniyor.
    Bazı güncelleştirmeler Windows programının kullandığı dosya veya hizmetlere uygulanır. Bu tür güncelleştirmeler Windows çalışırken yüklenemez; bu nedenle güncelleştirme işlemini bitirmek için çalışmanızı kaydetmeniz, tüm açık programları kapatmanız ve bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir.

    Güncelleştirmeleri (veya bir sürücü güncelleştirmesini) yükledim, ancak şimdi aygıtlarımdan biri çalışmıyor.
    Bunun olmasının çeşitli nedenleri vardır. Bilgisayarınızı sürücüsünü güncelleştirmekte olduğunuz aygıtla satın aldıysanız, sürücü için önce bilgisayar üreticisine bakmanız gerekir. Çoğu bilgisayar, video veya ses kartı gibi üçüncü taraflara ait aygıtlar kullanır. Bazı durumlarda, üretici sürücüyü bilgisayarınız ile kullanılmak üzere değiştirmiş olabilir, buna karşılık üçüncü taraf aygıtın şirketinin sürücüleri daha genel amaçlıdır. Genel amaçlı bir sürücüyü yüklemek, aygıt üreticisi tarafından yazılmış olsa bile bazen sorunlara neden olabilir.

    Diğer neden de sürücünün o sürümünün sizin aygıtınızda veya bilgisayarınızda çalışmıyor olması olabilir. Donanım aygıtları sık sık yenilenir ancak aynı adı kullanmayı sürdürür. En son sürücü kullanılıp düzgün çalıştırılamayabilir. Bu durumda, aygıtın sürücüsünü önceki sürümüne döndürmeniz gerekebilir. Sürücünün aygıtınıza özel bir sürümü için bilgisayar veya aygıt üreticisinin web sitesini denetleyin veya sürücüyü kaldırın ve eski sürücüyü kurmak için bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu adımlarla ilgili yardım için bkz. Düzgün çalışmayan donanım sürücüsünü güncelleştirme.




  • Bende bunların hiç birisi işe yaramadı
    Hata kodu vs yok
    Güncelleştirme yükleniyor uyarısında kalıyor ve % 0 bar hiç ilerlemiyor
    win 7 prof - Tr - 3 yıl önce orj DVD den kurdum, lisans kutulu.
    ARALIK 2015 den bu yana hiç güncelleştirme almamış

    808 mb lık guncelleştirme var, ama yuklenmiyor
    diagnostatic ve repair komutlarını da denedim
    Bill amca yakında Win7 için toplu yama verecekmiş
    Ancak o zaman düzelir gibi görünüyor.


    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/885/f002446f-f557-47c1-8cdd-9d31db8f0dab.png
    [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 23 Mayıs 2016; 17:11:31 >
  • Bilgisayarınız işletim sistemi güncellemelerini bulup yükleme konusunda sorun yaşıyorsa, sorunu düzeltmek için Windows Update Sorun Gidericisi'ni kullanmayı deneyin. Bilgisayarınızın İnternet'e bağlı olduğundan ve ağ bağdaştırıcınızın ve Windows Update hizmetlerinin düzgün çalıştığından emin olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamze54

    Bilgisayarınız işletim sistemi güncellemelerini bulup yükleme konusunda sorun yaşıyorsa, sorunu düzeltmek için Windows Update Sorun Gidericisi'ni kullanmayı deneyin. Bilgisayarınızın İnternet'e bağlı olduğundan ve ağ bağdaştırıcınızın ve Windows Update hizmetlerinin düzgün çalıştığından emin olur.
    $$$



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 31 Temmuz 2017; 17:38:5 >
  • Bilgisayarımda Win 7 ultimate 64 bit kurulu idi. Win 10 yaptım. İşte hapı yuttuğumu anladım! Bir sürü problemle karşılaştım. Yeniden Win 7 ultimate 64 bit
    kurdum, bu seferde güncelleme yapmadı. Çok uğraştım. 4 kez format attım yine olmadı. Netten araştırdım (özellikle yabancı sitelerden). Microsoftun bütün
    çözüm yollarını denedim olmadı.Nihayet buradaki Formda (linkte) önerilen çözüm yöntemlerini uyguladım ve oldu. Bu arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem az. Çok ama
    çok sağ olun, var olun. Sağlıklı yaşayın.Selamlar H.K 28.05.2016
  • Hocam bende windows servise pack 1 vardı dvd olarak format attığımda bütün güncelleştirmeleri yükle seçeneğini açmıştım biraz bekletmisti ama güncelleştirmelerini öyle bitirdim sonra bana windows 10 geldi onuda yükledim harika bişi oldu bilgisayarım 10 u çok beğendim daha kullanmasını öğrenicem ama bence o güncelleştirmelerin gelmeme sebebi ya korsan format atıyorsunuz yada internetten bir yerden indirdiniz öyle sıkıntı olur zaten alabiliyorsanız orjinal dvd alın hem güncelleme geldiğinde crack falan yapmadan geçiş yapıyorsunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoltreX

    Sorun çözüldü çok teşekkürler.. Denemediğim windows 7 sürümü kalmamıştı..

    Aynı Sorunu yaşayanlar için çözüm adımları:

    1)WindowsUpdateDiagnostic.diagcab aracını indirin. Pcyi taratın varsa problemler düzeltildi diyecektir.

    2)Windows6.1-KB3102810-x64 güncellemesini yükleyin işlem tamamlanınca bilgisayarınızı yeniden başlatın. (Bu 64bit işletim sistemi içindir. 32bit işletim sisteminiz varsa ona uygun olan güncelleştirmeyi yükleyiniz.)

    3)Complete Internet Repair ile sadece update kısımlarını işaretleyerek programı çalıştırıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatıktan sonra update denetlemeyi çalıştırabilirsiniz. Yaklaşık 30 dakika içerisinde güncellemeleri bulacaktır..

    Niyeyse linklerden indiremedim.. 1- girdim indirme yeri yok, başka bölüme yönlendiriyor. 2. girdim indir yeri var ama bastığımda bir şey indirmiyor. 1i dosya.co dan indirdim 2 ile hala uğraşıyorum henüz 3 e gelemedim bile.

    Edit: İkinci linkte yandexte problem varmış, chromedan iniyor. Ama 1. linkte sıkıntı var.

    Edit 2 : İkinci linktekini indirdim, ancak yüklenmiyor. WİNDOWS TEK BAŞINA YÜKLEYİCİ: BU BİLGİSAYARDA GÜNCELLEŞTİRMELER ARANIYOR... Diyor. Sonra 3.yü indirdim, fakat ikiyi yapmadan direk 3e başladım ve 3 çalıştı. Reset attı bilgisayara, sonra windows uptadeyi açtım, şimdi hem 2. linkteki tek başına yükleyici çalışıyor, hemde windows updateden aratıyorum. Beceremedim ama bakalım belki becermişimdir.

    Edit3: Bulamadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 13 Ağustos 2016; 16:23:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoltreX

    Sorun çözüldü çok teşekkürler.. Denemediğim windows 7 sürümü kalmamıştı..

    Aynı Sorunu yaşayanlar için çözüm adımları:

    1)WindowsUpdateDiagnostic.diagcab aracını indirin. Pcyi taratın varsa problemler düzeltildi diyecektir.

    2)Windows6.1-KB3102810-x64 güncellemesini yükleyin işlem tamamlanınca bilgisayarınızı yeniden başlatın. (Bu 64bit işletim sistemi içindir. 32bit işletim sisteminiz varsa ona uygun olan güncelleştirmeyi yükleyiniz.)

    3)Complete Internet Repair ile sadece update kısımlarını işaretleyerek programı çalıştırıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatıktan sonra update denetlemeyi çalıştırabilirsiniz. Yaklaşık 30 dakika içerisinde güncellemeleri bulacaktır..

    İmdadıma yetiştiniz, çok çok teşekkürler. 218 tane güncelleştirmeyi buldu, henüz yüklemeyi denemedim sadece. Onda sorun olursa da sonradan yazdığınız mesajdaki adımı uygulayacağım.




  • Aynı sorun bende de mevcut, Update diagnostic aracı hata kodlu bi problem buluyor ve onaramıyor. Orjinal sistem kullandığım halde güncelleme yapamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynoname

    Aynı sorun bende de mevcut, Update diagnostic aracı hata kodlu bi problem buluyor ve onaramıyor. Orjinal sistem kullandığım halde güncelleme yapamıyorum.

    Geçtiğimiz Haziran ayinda ayni sorunu yaşadim ve internette yazilan TÜMMMMMMMM çözüm diye paylaşilan şeyleri yaptim tek tek sira sira yapmadiğim işlem kalmamişti.. En son malesef format atmam gerekti ve sorunum düzeldi.. Sağolsun forumdan arkadaş Temiz bi W7 isosu yapmişti onunla formati attim ve sorun morun kalmadi.. İnşallah sizinki forumlarda yazilan çözümlerle çözülür, Eğer benimki gibiyse format tek çare..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    quote:

    Orijinalden alıntı: bynoname

    Aynı sorun bende de mevcut, Update diagnostic aracı hata kodlu bi problem buluyor ve onaramıyor. Orjinal sistem kullandığım halde güncelleme yapamıyorum.

    Geçtiğimiz Haziran ayinda ayni sorunu yaşadim ve internette yazilan TÜMMMMMMMM çözüm diye paylaşilan şeyleri yaptim tek tek sira sira yapmadiğim işlem kalmamişti.. En son malesef format atmam gerekti ve sorunum düzeldi.. Sağolsun forumdan arkadaş Temiz bi W7 isosu yapmişti onunla formati attim ve sorun morun kalmadi.. İnşallah sizinki forumlarda yazilan çözümlerle çözülür, Eğer benimki gibiyse format tek çare..

    Format atalı 3 gün oldu, bakalım inş bi çaresini buluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Windows 7 update sorunu [KONU SİLİNEBİLİR]
    Bende de update hatası nasıl çözülür
  • Halâ çözen yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynoname

    Halâ çözen yok.


    Çözümü verdik yukardaki yorumlarda mevcut çözüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.