Şimdi Ara

windows 7 ultimate mi xp sp3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun performansı olarak hangisi daha iyi? şu anda bende win7 home pre. var ama ya xp sp3 yada win 7 ultimate kurucam hangisinin oyun performansı daha iyi?

• home premium varsa eğer neden ultimate kurma ihtiyacı duyuyorsun? cidden merak ediyorum ultimate in home premium dan farkı olan hangi özelliğini kullanıcaksın...
  • kasatura arkadaşım gayet iyi tespit yapmış oyunlarda win 7 home premıumla ultumate nin hiçbir farkı yok
  • home pre orjinalse bence onu kullanmaya dewam et..
  • haklı olabilirsiniz ama 7 tane bilgisayarcıya sordum hepside ultimate daha iyi fln dedi ancak haklısınız galiba pek bi fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aero909

haklı olabilirsiniz ama 7 tane bilgisayarcıya sordum hepside ultimate daha iyi fln dedi ancak haklısınız galiba pek bi fark yok

bırak sen bilgisayarcıları oyun performansında hiçbir win7 arasında fark yoktur sadece 32bit ve 64bit sistemlerde farklılık olabilir...xp mevzusuna gelirsek eski oyunlarda belki 1-5 arası fazladan fps alırsın fakat dx11 yeni nesil oyunlar için win7 şart ister home yükle ister iş yükle ister korsancı cafer abiden aldığın kopya win7 yi yükle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

Orijinalden alıntı: aero909

haklı olabilirsiniz ama 7 tane bilgisayarcıya sordum hepside ultimate daha iyi fln dedi ancak haklısınız galiba pek bi fark yok

bırak sen bilgisayarcıları oyun performansında hiçbir win7 arasında fark yoktur sadece 32bit ve 64bit sistemlerde farklılık olabilir...xp mevzusuna gelirsek eski oyunlarda belki 1-5 arası fazladan fps alırsın fakat dx11 yeni nesil oyunlar için win7 şart ister home yükle ister iş yükle ister korsancı cafer abiden aldığın kopya win7 yi yükle....

haklısın galiba ah cafer abi ahhhhhhh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi bilgisayarcılara sordun? bu memlekette eline xp cd si alıp format atan bilgisayarcı oluyor, ultimate daha iyi diyen bilgisayarcının al elindeki bilgisayarı kafasına at
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

hangi bilgisayarcılara sordun? bu memlekette eline xp cd si alıp format atan bilgisayarcı oluyor, ultimate daha iyi diyen bilgisayarcının al elindeki bilgisayarı kafasına at

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.