Şimdi Ara

Windows 7 ultimate 64 bit Wİfİ SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşımın bilgisayarına windows 7 kuracağım ama aklıma bişey takıldı bilgisayarı masaüstü ve süperonline internet kullanıcısı interneti kablosuz kullanıyor. Ben bilgisayarına windows 7 ultimate 64 bit kurarsam wifiyi tanımada sorun olur mu ? Öneceden kuzeninim bilgisayarına windows 7 64 bit kurmuştuk ve wlandan bir türlü internete girememiştik bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim...

• 1 yıldan fazladır windows 7 x64 kullanıcısıyım wifi de bir sorun yaşamadım tam olarak açarmısınız konuyu ?
    yazılım olarak fiwi adaptörünü mü tanımaz diyorsunuz?
    yok tanırsa zaten wifi çalıştırmama gibi bir sorun olması imkansız (:
  • Sorun olmaz, ben de 64 Bit W7 kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

1 yıldan fazladır windows 7 x64 kullanıcısıyım wifi de bir sorun yaşamadım tam olarak açarmısınız konuyu ?
    yazılım olarak fiwi adaptörünü mü tanımaz diyorsunuz?
    yok tanırsa zaten wifi çalıştırmama gibi bir sorun olması imkansız (:

sorun şu şimdi bunda 6 ay önce falan oldu o zaman ttnet kullanıcısıydı kuzenim ona windows 7 ye geçmesini söyledim oda sen yaparsan olur dedi xp kullanıyordu ve airties wus 300 usb wlan cihazı vardı windows 7 ultimate 64 bit lik sürümünü kurdum ve bir türlü wlan gelmedi gösteremedik hatta bakarsanız da forum sayfalarında bu konularla ilgili pek çok sorun var.

şimdi süperonline kullanan bir arkadaşıma windows 7 64 bit işletim sistemi kuracagım kablosuz internette te herhangibi bir sorun yaşarmıyım diye endişe ettim bhunu kast etim

• wus 300 ün windows 7 x64 bit sürününün driver i yok zaten sorun orada (:
    sizin kullandığınız wifi adaptörü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

wus 300 ün windows 7 x64 bit sürününün driver i yok zaten sorun orada (:
    sizin kullandığınız wifi adaptörü nedir ?

ben netbook kullanıyorum arkadaşa kuracam süperonline kullanıyor o süperonline teknisyenlerinin masaüstü bilgisayarı için verdikleri wlan cihazı var ondan olması gerekli.

Windows 7 64 bit ile uyumlumudur diye sordum olmadı kuracam deniyeceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 32 bit format yardım
    3 hafta önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.