Arakadaşımın bilgisayarına windows 7 kuracağım ama aklıma bişey takıldı bilgisayarı masaüstü ve süperonline internet kullanıcısı interneti kablosuz kullanıyor. Ben bilgisayarına windows 7 ultimate 64 bit kurarsam wifiyi tanımada sorun olur mu ? Öneceden kuzeninim bilgisayarına windows 7 64 bit kurmuştuk ve wlandan bir türlü internete girememiştik bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim...
1 yıldan fazladır windows 7 x64 kullanıcısıyım wifi de bir sorun yaşamadım tam olarak açarmısınız konuyu ? yazılım olarak fiwi adaptörünü mü tanımaz diyorsunuz? yok tanırsa zaten wifi çalıştırmama gibi bir sorun olması imkansız (:
Sorun olmaz, ben de 64 Bit W7 kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
1 yıldan fazladır windows 7 x64 kullanıcısıyım wifi de bir sorun yaşamadım tam olarak açarmısınız konuyu ? yazılım olarak fiwi adaptörünü mü tanımaz diyorsunuz? yok tanırsa zaten wifi çalıştırmama gibi bir sorun olması imkansız (:
sorun şu şimdi bunda 6 ay önce falan oldu o zaman ttnet kullanıcısıydı kuzenim ona windows 7 ye geçmesini söyledim oda sen yaparsan olur dedi xp kullanıyordu ve airties wus 300 usb wlan cihazı vardı windows 7 ultimate 64 bit lik sürümünü kurdum ve bir türlü wlan gelmedi gösteremedik hatta bakarsanız da forum sayfalarında bu konularla ilgili pek çok sorun var.
şimdi süperonline kullanan bir arkadaşıma windows 7 64 bit işletim sistemi kuracagım kablosuz internette te herhangibi bir sorun yaşarmıyım diye endişe ettim bhunu kast etim
wus 300 ün windows 7 x64 bit sürününün driver i yok zaten sorun orada (: sizin kullandığınız wifi adaptörü nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
wus 300 ün windows 7 x64 bit sürününün driver i yok zaten sorun orada (: sizin kullandığınız wifi adaptörü nedir ?
ben netbook kullanıyorum arkadaşa kuracam süperonline kullanıyor o süperonline teknisyenlerinin masaüstü bilgisayarı için verdikleri wlan cihazı var ondan olması gerekli.
Windows 7 64 bit ile uyumlumudur diye sordum olmadı kuracam deniyeceğim :)