Şimdi Ara

'windows 7 starter' yorumlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 starter nasıl bir işletim sistemidir? Çok sıkıntılı olduğunu duydum, yanlız şöylede bir durum var minibooklarda neredeyse %90 oranında kullanılıyor.

Pek fazla seçim olanağımız yok gibi..

• starter çok kısıtlı bir dağıtım. win7 nin birçok fonksiyonu çalışmıyor (kapatılmış), Sıkıntılı dediğin durumda bu kısıtlamalardan dolayı oluşan bir durum, Bu yüzdende netbook gibi donanım özellikleri düşük olan pc'lerde rahatlıkla çalışıyor.

Netbook kullanıyorsan win7 starter kullanmanı tavsiye ederim.
  • Kapatılan özellikler zaten bir netbook kullanıcısının işine yaramayacak özellikler. Günlük kullanım için fazlasıyla yeterlidir.
  • Starter den nefret ediyorum, babama aldığım netbooka yüklü geldi, uyuz oldum, duvar kağıdını bile değiştirmek için üçüncü parti yazılım kurmak lazım, win 7 ultimate i usb ye yazdım formatlayıp ultimate yükledim canavar gibi çalıştı, şuan kendi dizüstümde win 7 ultm, pardus 2011 ve ubuntu kurulu (64 bit) en verim aldığım pardus eski dizüstüme ubuntu yükledim onunda keyfi yerinde xp olduğundan daha hızlı ve stabil kullanmak zorunda olduğum win tabanlı programlar var bu yüzden onu da kullanmaya devam ediyorum ama tavsiyem ubuntuyu bir kere deneyin mbr bozulmasından korkmuyorsanız ve recovery konsol kullanmayı biliyorssanız pardus 2011 i de deneyin (pardusu kaldırmaya karar verince mbr gidiyor win olsa bile sistem bulunamıyor uğraştırıyor)
  • 3 program sınırlaması yüzünden pek sevmiyorum starter versiyonu.
  • Evet starter'da çok sınırlama var ama bu netbook'un hızlı çalışması için. netbook'a ultimate kurup windows'u açamayan tonla insan var.

Ultimate pc'de çalışıyorsa ya da özelliklerini kapatıp pc'yi çalıştırabiliyorsanız. Tabiki kurun ama çalıştıramıyorsanız o zaman ultimate'te ısrar etmenin bir anlamı yok herhalde.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, konu daha netleşmiş oldu..
    Sanırım strater barındırmayan bir notebook sahibi olmak lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Ultimate
    10 yıl önce açıldı
    Windows 7 ultimate mi pro mu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 Format Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pardon netbook
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

3 program sınırlaması yüzünden pek sevmiyorum starter versiyonu.

vista starter de dediğiniz 3 program sınırlaması var. ama win 7 starter de yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

3 program sınırlaması yüzünden pek sevmiyorum starter versiyonu.

vista starter de dediğiniz 3 program sınırlaması var. ama win 7 starter de yok...

Evet o detayı atlamışım ama genel olarak starter versiyonlarını pek sevmiyorum.
  • Çok gereksiz bir sürüm Starter denen şey. Hiç çıkmasa daha iyiymiş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Çok gereksiz bir sürüm Starter denen şey. Hiç çıkmasa daha iyiymiş bence.

O sürüm hem netbook'lar hem de eski pc'ler için çıktı. Amaç hem müşteri memnunuyeti hem (MS) finansal memnuniyet.
  • Bulabilirsen freedoslu yada linux lu netbook al bu işe yaramaz sisteme para verme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.