Şimdi Ara

Windows 7 SP1/8.1/10 TH1-2/RS1/IoT Core/Insider Preview/Office (Untouched ISO) (JavaScript Hack) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
19
Favori
15.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrardan teşekkür ederim, bu arada forumda sorunlar var mesaj gitti sanıyordum bende.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Onlardada denedim gene iptal oluyor. Windows 7 pro sp1 indirmeye calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bertan1907 B kullanıcısına yanıt
    Denemek için indirdim bir sıkıntı çıkmadı sorunsuz iniyor.

Windows 7 Professional SP1 Turkish (x64)

Bu mesaja eklenen görseller:

Windows 7 SP1/8.1/10 TH1-2/RS1/IoT Core/Insider Preview/Office (Untouched ISO) (JavaScript Hack)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 27 Şubat 2016; 12:16:00 >

• Saolun hocam benim bi tane laptop var windows 7 ile gelmişti heralde home premiumdur dimi? Genelde o versiyonu koyuyorlardı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millenium11 -- 28 Şubat 2016; 12:23:31 >
  • millenium11 kullanıcısına yanıt
    Genelde o versiyonlar oluyor ama tam olarak emin olmak gerekir. Laptopun altında ürün anahtarının yazdığı sticker olması lazım onun üzerinde hangi versiyon olduğu yazıyordur.
  • Saolun şimdi bu akk olayı oldu ya bir de bu win7 linklerinin kaldırılma ihtimali var frsatı bulmuşken indiriyim dedim. bahsettiğim pc de yanımda değil o yüzden sormuştum.
  • millenium11 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu açalı 3 ay oldu linkler hala sağlam kaldırılacağını sanmıyorum.
    Bu internet dm nin ücretsiz alternatifi mi? Onun kadar iyi çalışıyor mu? idm nin saçma sapan uyarılarından bıktım iyiyse bunu kurayım.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Genelde ücretsiz programlar kullanıyorum. IDM ücretli olduğu için hiç yüklemedim cr*ck vesayre hiç uğraşamam hepsinde virüs oluyor zaten. FDM güzel bir program denemenizi öneriyorum. Birde DAM var. (Download Accelerator Manager)
    Artık bunu kullanayım o zaman idm nin kendisi zaten virüs gibi pc nin her yerine bulaşıyor. Saçma sapan uyarılar, ipuçları bildirimler, tarayıcı penceresinde indirme butonları vs. Hepsini kapatana kadar bir sürü ayar yapıyordum.
  • IDM lisanslı kullanıyorum rahatım alternatiflerinin hepsini denedim ancak IDM'yi gördükten sonra diğerleri tat vermiyor.
  • Hocam birsuru programlarla denedim gene hata veriyor acaba win 7 pro sp1 64 biti upload etme sansiniz var mi?

Malesef dostum bu mümkün değil çünkü upload hızım Türk Telekom sağ olsun 1 mbit bu hız ile 3 güne anca yüklenir.
  • Hocam ne yapabiliriz baska bir cozum var mi? Cidden zor durumdayim sistem mavi ekran veriyor.

Çevrenizdeki tanıdık bir arkadaşınızdan falan indirmesini rica edebilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
    Abimin laptopunda da denedim gene ayni sorun var.Neyse hocam cok sagolun

• Kod yenilendi. En son sürüm ISO dosyaları eklendi.

Yeni eklenen ISO dosyaları:

quote:

Windows 10 Home/Pro (1511 TH2 Updated Feb 2016)
    Windows 10 KN (1511 TH2 Updated Feb 2016)
    Windows 10 N (1511 TH2 Updated Feb 2016)
    Windows 10 Single Language (1511 TH2 Updated Feb 2016)
    Windows 10 Education (1511 TH2 Updated Feb 2016)
    Windows 10 Education KN (1511 TH2 Updated Feb 2016)
    Windows 10 Education N (1511 TH2 Updated Feb 2016)
    Windows 10 China Get Genuine Chinese Simplified (1511 TH2 Updated Feb 2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Mart 2016; 0:01:41 >
    Eline sağlık.
  • Birisi hayrına Windows 8.1 single language 64 bit direk linkini atabilir mi? Androiddeyim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: millenium11

Birisi hayrına Windows 8.1 single language 64 bit direk linkini atabilir mi? Androiddeyim de.

İşte sana 24 saat geçerli link : TIKLA >>> Windows 8.1 Single Language Turkish

Links valid for 24 hours from time of creation.
    Links expire: 3/22/2016 7:12:35 PM UTC

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.