Şimdi Ara

Windows 7 Sp1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sen bence takıntılısın biraz forumda açtığın birkaç konuyu okudum hepsinde derdin aynı hafif bir kasma sonucu pat format mouse'm durdu format simge gözükmüyor format işletim sistemi bu harddisk bu kullandıkca daracak kendini kullandıkca sorunlar çıkacak ufak tefek sen her birinde format atarsan o makineye diskini öldürürsün hepsindede quick format attıgın için kalıp üstüne kalıp basıyorsun diskine makinen her formatta daha yavaşlayacaktır çok sık attığın için bak tek çözüm önerisi vericem sana... windows xp cdsini tak harddiski tek bölüm haline getir ve normal format seçeneğini tıklayp format at format bittikten sonra makineni resetle normalde kurdugun sekilde windows 7 yükle ilk önce tüm updatelerini yap sonra microsoft security essentials'ını kur sonrada internette çok gezinmeki virüs girmesin ;) bilmediğin dosyayı indirme bilinmedik sitelere uğrama standartın dışına çıkma ben 2 senede 1 format atıyorum makineme oda yavaşlıyor diye değil birşey deneyeceğim için oluyor.... ccleaner - microsoft sec essentials ikilisiyle sorunsuz kullan makineni sen çokta kurcalama bilgisayar o yavaslar kullanıma göre her fps düsmesinde formatlarsan isin is :) (normal format dediğim yanında hızlı yazmayan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 15 Nisan 2013; 17:58:47 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.