Bildirim
WİNDOWS 7 SERVICE PACK 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İnternetten indirip kurduysanız normaldır. Orjinal ISO dosyası bulup yüklemenizi öneririm
-
ama ilk zamanda böyle değildi bu
service pack falan yüklemedim
konusu açılmıştı sp1 çıktı diye bende bakayım dedim bir bakım sp2 yazıyor şok oldum
önceden yoktu dediğim gibi
acaba düzenli güncelleme yaptığım için mi böyle -
Sp2 daha sürümde yokken böyle birşey olması editlenmiş bir windows 7 kurulumu yada, windows yazılımını editleyecek bir yazılımdan olur. Herhangi bir başka sebebi olamaz. Temiz bir Windows 7 kurmanı öneririm. Eğer orjinal windows 7 yoksa, editlenmemiş windows 7 ultimate kur. -
Nerden indirdmiştin w7 yi -
Orjinal yazılım kullanıyor iseniz formatı basıp güncelleyin derim.
Yok orj değil yamalıysa format atıp sp1 eklemnmiş temiz bir 7 yuklemeni tavisiye ederim
şuan 7 için sp1 nekadar sağlıklı üzerinden 1 ay filan geçse heryere laçka olup iyice alt üst edilcek ozaman kurulabilir. -
Servis pack olanlar isolarına işletim sistemi de dahil mi bilgisayara format atacağım ama torrent sitesine yazdığımda service pack dosyaları buluyorum hep bunları ben bootable bir şekilde yazdırsam olur değil mi mesela xp service pack 3 ü indirdiğimde xp işletim sistemi ile mi geliyor? -
mydigitallife a bir bakın.
not: arkadaş resmi photoshop'lamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 28 Ocak 2011; 19:00:47 > -
bunlar regedit tan yapılan düzenlemeler aslında sendeki service pack 1 ama sadece 1 ibaresi 2 olmuş istersen 4 yaparsın böyle kullanabilirsin ama benim tavsiyem ellenmemiş bir işletim sistemi güvenlik için en ideal olanı ki ben ellenmemiş kullanmam ramen orjin olmadıgı için kaygılıyım -
bnde service pack 2 kurucam ultımate 1 de uyuşmayan dosyalar oluyor :D -
süpersin teknolojiyi ilerden takip ediyorsun -
Korsan win7 kullanıyorsan modifiye ederlerken o kısmıda o şekilde değiştirmişlerdir. Alış veriş, banka gibi güvenlik gerektiren işler yapıyorsan lisanslı kopya kullanmanı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: heramx22
bnde service pack 2 kurucam ultımate 1 de uyuşmayan dosyalar oluyor :D
windows 7 ye sp 2 çıkmadı sonsuza kadarda çıkmıcak.2020 ye kadar destek olcak tabi ama win 8 yada 10 a geçmeniz en doru seçim olcaktır.
lütfen yanlış bilgilendirmeyelim.
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/service-packs-download#sptabs=win7 -
adam gelecekten gelmiş ama yine de win7 yüklemiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X