Şimdi Ara

Windows 7 RTM için XP Mode RC hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Windows 7 altında sanal Windows XP ortamı sunan XP Mode'un güncellenmiş bir sürümünü yayımladı..

ılgılenen arkadaslar vardır sanırım..gercekten cok guzel bır deneyım sunuyor bıze..ama ben fıkır super dıyorum yalnız dha baska seylerde yapılabılırdı kanısındayım..onuda bakalım ılerde gorucez..,,

ındırmek ısteyenler mıcrosoft un sıtesıne bakabılırler hıc denememıs olanlar bır bakın derim..

""""vistada bunu nıye yapmadılar hala anlamıs degılım..pılava yavasdan kasık daldrımak bu olsa gerek!no wın7 no cry

• tam olarak nasıl bır mod ? bıraz daha acarmısınız
  • XP Mode, Windows Virtual PC ve lisanslı bir Windows XP SP3 kopyasından oluşuyor ve tüm Windows 7 Professional, Enterprise ve Ultimate kullanıcıları için ücretsiz olarak sunuluyor. Yazılım seti sayesinde sanal XP ortamındaki yazılımlara direkt Windows 7 başlat menüsünden, yerel uygulama havasında ulaşılabiliyor. Temel olarak iki işletim sistemi de tek bir masaüstü üzerinde çalışıyor..

bunun ıcın once vırtual pc yı ardındanda ımage seklındekı xp yı ındırmenız yeterli

cok basıt bır sekılde wın 7 kullanırken mıllet kandırıp sankı xp sp3 yukluymus gıbı muzık dınleyebılır fılm ızleyebılır nete takılabılırsınız hemde vırus derdı olmadan ınanın gaytte basarılı ve sorunsuz denedım bızzzat

• Vista yavaş yavaş piyasadan kalkacak @ lyldz bir an önce win 7 ye geç

Bir dost tavsiyesi

Bu arada bugün 6 ağustos varmı bizim Win 7 sürümlerinden bir haber
  • vistanın kalkması 2015 de bu demek benım kullanacagım pasalar gıbı 6 sene daha var demek yenı ısletım sıstemmıde cıkar ben dırekt ona gecıcem wın 7 kullanmıycam dememk buda heheh

dur bakalım haber beklıyorum bende..feyk var bı kac tanede cıksın haber verıcem..ortalık sessız sımdı su dakıkalar da

sen xp mode kullandın mı crazy frog ha soyle bakıyım

bılmıyorumk deme sakın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

vistanın kalkması 2015 de bu demek benım kullanacagım pasalar gıbı 6 sene daha var demek yenı ısletım sıstemmıde cıkar ben dırekt ona gecıcem wın 7 kullanmıycam dememk buda heheh

dur bakalım haber beklıyorum bende..feyk var bı kac tanede cıksın haber verıcem..ortalık sessız sımdı su dakıkalar da

sen xp mode kullandın mı crazy frog ha soyle bakıyım

bılmıyorumk deme sakın bana

Daha bu sabah senden öğrendim ben öyle mode lar falan uğraşamam direkt geçtim Win 7 ye

Ancak microsoft, Windows vista altında sanal Windows XP ortamı sunan XP Mode'un güncellenmiş bir sürümünü yayımlarsa o zaman kullanabilirm.

Haberlerini bekliyorum gerekirse pm at

• aslında bende vıdeo felan var ama kım eklıycek sımdı

ınanılmaz eglencelı bırsey evedekı herkes dıyor xp mı kullanıyorsun dıye kandırmak super bır de tam ekran ve dısklerın hepsını gorebılıyor dosya aktarımı yapabılıyorsunuz..bayagı eglencelı yapmıslar..bu arada programlarda sorunsuz kuruluyor..denedım bızzat!

sankı crazy frog dalga gecıyor vıstayla pişşşt

hala ses yok bende haber beklıyorum patlatıcam yenı surumude sanırım gece yarısı duser gıbı su an upload edıyorlrsa heheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 6 Ağustos 2009; 17:12:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

aslında bende vıdeo felan var ama kım eklıycek sımdı

ınanılmaz eglencelı bırsey evedekı herkes dıyor xp mı kullanıyorsun dıye kandırmak super bır de tam ekran ve dısklerın hepsını gorebılıyor dosya aktarımı yapabılıyorsunuz..bayagı eglencelı yapmıslar..bu arada programlarda sorunsuz kuruluyor..denedım bızzat!

sankı crazy frog dalga gecıyor vıstayla pişşşt

hala ses yok bende haber beklıyorum patlatıcam yenı surumude sanırım gece yarısı duser gıbı su an upload edıyorlrsa heheh

Hadi bakalım tetikte ol

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_zeus

Windows 7 “XP Mode”
    Acıklaması burda

kaptan_zeus arkadasımız kurup denemis win 7 ana konuda mevcut....

• Xp mode iyi hoş ama mesela sadece xp de çalışan bir çizim programını kullanmak zor.çünkü makineye sanalda olsa ekran kartı sürücüsünü yükleyemiyorsunuz.(ben denedim olmadı)
    biraz ağır çalışıyor birde xp mode windows 7 de.
    ama çok hoş bir düşünce...
  • dusunce olarak guzel ama evet teknık olarak yetersız..mıcrosft ceosu sey demıstı hanı xp de yaptıgınız basıt seylerı daha basıt bır kullanıcı arayuzu ıle kullanabılmesı ıcın hazırlandı demıstı ...basıtce 2 ısletım sıtemı bır arada gıbı ama ne kadar kullanıslı oda tartısılır..ben denedım cok mda keyf aldım eglencelı geldı kullanıslı gelmedı bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.