Şimdi Ara

Windows 7 Renk düzeni değiştirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Splash Pro ile videoyu açınca renk düzeni basic e çeviriliyor, bazı programlarda da oluyor bunun nasıl kapatabilirm?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Böyle bir şey gördüm :
    ctrl+alt+delete yap işlemler bölümünden dwm. exeyi sonlandır.
    Ayrıca :
    quote:

http://goo.gl/b7NcE

Oluyor ama her seferinde böyle yapmak istemiyorum
  • O uyumsuzluktan dolayı öyle oluyor hep klasik veya basic kullanırsan sorun çıkartmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

O uyumsuzluktan dolayı öyle oluyor hep klasik veya basic kullanırsan sorun çıkartmayacaktır.

Önceden olmuyordu
  • bence sen temiz bir format at..hergün yeni bir konuyla karşımızda görüyorum seni :)))

dwm.exe yi sonlandırınca basic hariç düzen kullanabiliyor musunuz?kullanamıyor olmanız lazım?enteresan
    onu biraz açar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bence sen temiz bir format at..hergün yeni bir konuyla karşımızda görüyorum seni :)))

dwm.exe yi sonlandırınca basic hariç düzen kullanabiliyor musunuz?kullanamıyor olmanız lazım?enteresan
    onu biraz açar mısınız?

Normalde aero kullanabiliyorum splash proyu açınca basice dönüyor dwm.exe yi kapatınca aero geri geliyor.

Her şey şu son 1 hafta da oldu, derslerden dolayı bilgisayarla pek ilgilenmedim, dizi izlemedim, sağ tık menüsünü kullanmadım, dersler bitince hepsini farkettim.

Format atmayı istemememin nedeni HDD 2 ay önce garantiye gitmişti her gün format atmak zorunda kalıyordum yoksa bilgisayar bozuluyordu o yüzden garantiye gitti. Format benim kabusum oldu artık 2 aydır aynı işletim sistemini kullanıyorum yeni hdd geldiği için hiçbir sorun yok. Daha fazla da uğraşmak istemiyorum açıkçası

• ama benim bildiğim wdm.exe aero gibi temaların çalıştırılabilmesi için varolan bir exe.siz onu sonlandırınca nasıl aero tekrar çalışmaya başlıyor anlayamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözüm yok mu ya? Splayer kurdum onda olmuyor, ama splash görüntü kalitesi daha iyi olduğu için onu istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 26 Kasım 2011; 23:16:12 >
  • Ayarları felan kurcaladım programın sorun çözüldü
  • video ayarlarında ,video overlay zorla seçeneğini işaretlemeyin ,sıkıntı ortadan kalkacaktır, kesin çözüm !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.