Bildirim
Windows 7 Ready Boost Hata [SS]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Belleklerin readyboost'a göre belirli bir ömürleri var bence benim 4 gb belleğim 1 sene kullandıktan sonra hata vermeye başladı yeni 2gb ' lık taktık değiştirmen lazım , işlemciyle pek ilişkisi olacağını sanmıyorum çünkü readyboost'un işi gerçek ram değil , dosya kopyalanırken gibi küçük işlemlerde yardımcı oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâncı
Belleklerin readyboost'a göre belirli bir ömürleri var bence benim 4 gb belleğim 1 sene kullandıktan sonra hata vermeye başladı yeni 2gb ' lık taktık değiştirmen lazım , işlemciyle pek ilişkisi olacağını sanmıyorum çünkü readyboost'un işi gerçek ram değil , dosya kopyalanırken gibi küçük işlemlerde yardımcı oluyor.
SS koydum hata ile ilgili belki biliyorsundur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 112fevzi
quote:
Belleklerin readyboost'a göre belirli bir ömürleri var bence benim 4 gb belleğim 1 sene kullandıktan sonra hata vermeye başladı yeni 2gb ' lık taktık değiştirmen lazım , işlemciyle pek ilişkisi olacağını sanmıyorum çünkü readyboost'un işi gerçek ram değil , dosya kopyalanırken gibi küçük işlemlerde yardımcı oluyor.
SS koydum hata ile ilgili belki biliyorsundur ?
hmm.. ben başka bir hata ile karşılaşmıştım sistem belleği bulamıyor demekki.biçimlendirmeyi (ntfs dosyas sistemini seçerek) denedinmi? -
quote:
quote:
quote:
hmm.. ben başka bir hata ile karşılaşmıştım sistem belleği bulamıyor demekki.biçimlendirmeyi (ntfs dosyas sistemini seçerek) denedinmi?
Teşekkürler.NFTS yapınca oldu.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hmm.. ben başka bir hata ile karşılaşmıştım sistem belleği bulamıyor demekki.biçimlendirmeyi (ntfs dosyas sistemini seçerek) denedinmi?
Teşekkürler.NFTS yapınca oldu.
önemli değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X