Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Master_Evil

arkadaşlar indirmek istesem kaç gb biri açıklar mı?

Yanlış hatırlamıyorsan 2.5 gb civarı.

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • arkadaşlar crash dump hatası nedir yav mavi ekran sürekli reset atıyor w7 hiç açılmıyo r ama arasıra haftada 1 kere xp dede atıyor
    0X00000007E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 18 Mayıs 2009; 0:44:26 >

Orjinalden alıntı: Master_Evil

arkadaşlar indirmek istesem kaç gb biri açıklar mı?

32 bit 2.35 gb

ekleme: aslında birçok şey olabilirmiş nedeni. ekran kartı sürücünü ve mümkünse biosunu güncelle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 18 Mayıs 2009; 0:59:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurci

arkadaşlar ben şuanda vista ve xp kullanıyorum ve açılışta sorun yok soruyo hangisi açayım diye ama şimdi win7 kurusam vistanın yerine gene sorarmı yoksa direk win7 mi açılır. win7 açılırsa nası ayarlarım açılışta sormasını.

yok mu cevap??? vistayı silip win7 yüklesem xp boot unu görürmü açılışta.

Orjinalden alıntı: goro1982

arkadaşlar crash dump hatası nedir yav mavi ekran sürekli reset atıyor w7 hiç açılmıyo r ama arasıra haftada 1 kere xp dede atıyor
    0X00000007E

Bios güncellemesi yapılmadıysa , yapmanı öneririm. Bunun dışında yüklediğin driverların da güncel olmasına dikkat et. Donanımsal bir sorun yoksa belki hata vermeyebilir.

arkadaşlar hızlı başlat nerde buulamadaım birde normal xp teması yokmu bunda teşekkürler
    tv out sonunda çalıştırmayı başardım kahrolsun xp verem ettin beni kimbilir kimleri

HIZLI BAŞLAT

http://forum.donanimhaber.com/m_31476064/mpage_18/key_/tm.htm#31615768

arkadaşlar crash dump hatası nedir yav mavi ekran sürekli reset atıyor w7 hiç açılmıyo r ama arasıra haftada 1 kere xp dede atıyor
    0X00000007E

Ramlerden kaynaklanıyor olabilir, ramleri başka bir bilgisayarda test et derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 18 Mayıs 2009; 4:02:57 >
  • tv kartı yüzünden bıraktım oh be gerçekten beta kullandığımın şimdi farkına varıyorum otursun iyice ondan sonra sorunları göz ardı ederseniz mükemmel sistem ama sorunlu şu an millet ahım şahım diyor yalan dolan görsellikte büssürü sorun çıkarıyor takvim programı ile kullanırken duvar kağıdına yapışan göründü anca gidip temadan değiştirince bozukluk geçio tv kartını hallettim sonra radtoya gecince tekrar bozuldu inat ettim yaptım gene bozuldu dedim windows yedi mükemmel olsa zaten bedava sunulmazdı bunu kullananlar koyundur bende o koyunlardan biriydim yol yakınken geri, dönmek en güzeli 7100 dan sonra başka beta çıkmayacak diolardı 27 si çıktı onuda indirdim şimdi boş olduğunu anlıyorum ....
    size kolay gelsin az sorunlar beraaber tartışın çözün :D

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

@ quicksand ve @ oracer

http://customize.org/rainmeter/skins/58074

Bu nasıl kullanılıyor? İndirdim kurdum ama ne bir kısayol ekledi masaüstüne ne de bir değişiklik var.

?

Yar bana bir cevap :(
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • ARkadaşlar yardımlarınınz için minnettarım

önce rainmeteri kurmanız gerekiyor google'dan aratınca rahat bulursunuz ondan sonra o linkteki HUD vision'ı indirdiğinizde rainmeterin bulunduğu dosyaya kaydediyo zaten. rainmeteri kurduğunuzda kısyol falan hepsi çıkacaktır ortaya ordan ekleyebilirsiniz masaüstüne bi ton şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerandil -- 18 Mayıs 2009; 14:56:22 >

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Escoteric

sXe windows7 de sorun çıkartıyor bilginize, önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum. Çünkü okumadım hepsini. Daha sonra googleye deamon tools yazınca gezginlerdeki deamon tools 32bit de sorunsuz çalıştı. Xp için olan windows media player firefox plugin w7 de sorunsuz çalıştı... Henüz bir virüs programı kurmadım...

ben zaten sxe kadar dandik bir program görmedim
    ota b.ka hata veriyor, bir sorun oldu mu, formatsız geçmiyor, hep şu hilecilerin yüzünden neler çekiyoruz
    sırf o yüzden counterdan soğudum, w7 64bit kullanıyorum, zaten 64bit versiyonu da yok

Orjinalden alıntı: aerandil

@ PHI

önce rainmeteri kurmanız gerekiyor google'dan aratınca rahat bulursunuz ondan sonra o linkteki HUD vision'ı indirdiğinizde rainmeterin bulunduğu dosyaya kaydediyo zaten. rainmeteri kurduğunuzda kısyol falan hepsi çıkacaktır ortaya ordan ekleyebilirsiniz masaüstüne bi ton şey.
    buarada bu da benim masaüstü

Teşekkürler. Deniyorum hemen.

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: Escoteric

sXe windows7 de sorun çıkartıyor bilginize, önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum. Çünkü okumadım hepsini. Daha sonra googleye deamon tools yazınca gezginlerdeki deamon tools 32bit de sorunsuz çalıştı. Xp için olan windows media player firefox plugin w7 de sorunsuz çalıştı... Henüz bir virüs programı kurmadım...

ben zaten sxe kadar dandik bir program görmedim
    ota b.ka hata veriyor, bir sorun oldu mu, formatsız geçmiyor, hep şu hilecilerin yüzünden neler çekiyoruz
    sırf o yüzden counterdan soğudum, w7 64bit kullanıyorum, zaten 64bit versiyonu da yok

aynen yaw adamlar bir 64bit ini yapamadı şu meretin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerandil

@ PHI

buarada bu da benim masaüstü

hocam resmide paylaşırmısın.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.