Şimdi Ara

Windows 7 Orjinal Product Key sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
18.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Windows 7 32 64 bit dahil İngilizce Ultimate sürüm aldım. Windows kurarken serial i giriyorum. bi hata vermiyor. ama kurulum sonrasında bilgisayar özelliklerine girdiğimde 30 gün sonra etkinleştirilecek yazıyor. Windows Etkinleştirildi diye bişey yok. Sorun ne olabilir?

• etkinleştirmek için internet bağlantısı gerekir.

başlata slui.exe yaz ve gelen programı çalıştır. o program ile etkinleştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

etkinleştirmek için internet bağlantısı gerekir.

başlata slui.exe yaz ve gelen programı çalıştır. o program ile etkinleştir.

hocam dediğin gibi yaptım. ama bu seferde bu ekran çıkıyor. ürün anahtarını tekrar yazdım.. yine aynı durum.. internet var tabiki.. nedir sence sorun?

• eğer mümkünse, tekrar format at ama kurulumda key girme. kurulum bitince internet bağlantısı varken tekrar dene.

ya da önce bir yeniden başlat ve yine olmazsa microsoft türkiyeyi ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak aklıma bir de oem/retail farkı geldi.

key alırken dvd verdiler mi?

eğer vermedilerse oem/retail dvd leri farklıdır ve uymayan keyleri kabul etmezler.
    aldığın keyin türü nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bak aklıma bir de oem/retail farkı geldi.

key alırken dvd verdiler mi?

eğer vermedilerse oem/retail dvd leri farklıdır ve uymayan keyleri kabul etmezler.
    aldığın keyin türü nedir?

işte direk kutulu dvd li aldım. oem retail dediğin ne oluyoki?

şöyle bişey işte;

içinde keyi de var dvdleride. dvdler orjinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 16 Ağustos 2012; 11:50:40 >

• retail=kutulu

önce bir yeniden başlat ve yine olmazsa microsoft türkiyeyi ara.

ya da eğer mümkünse, tekrar format at ama kurulumda key girme. kurulum bitince internet bağlantısı varken tekrar dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutuyu ilk siz açtınız değil mi? Girdiğiniz anahtar(key) ile daha önce aktivasyon yapılmış yani key kullanılmış diyor. Bu sorun birden falza farklı konfigrasyon (donanıma) sahip makinelere aynı anda kurulum yapıldıysa oluşabilir. Eğer kurulum yapılan makineler halen aktifse yani internete çıkıyorlarsa sorun çıkarması muhtemel. Retail kutu ile donanım bağımsız farklı makineye kurulum yapabilirsiniz ancak diğer önceden aktivasyon yapılan makinenin aktif olmaması lazım.
  • quote:

retail=kutulu

önce bir yeniden başlat ve yine olmazsa microsoft türkiyeyi ara.

ya da eğer mümkünse, tekrar format at ama kurulumda key girme. kurulum bitince internet bağlantısı varken tekrar dene.

hocam yenıden baslattım yine aynı. bi format atıcam olmadı microsoft u ararız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Kutuyu ilk siz açtınız değil mi? Girdiğiniz anahtar(key) ile daha önce aktivasyon yapılmış yani key kullanılmış diyor. Bu sorun birden falza farklı konfigrasyon (donanıma) sahip makinelere aynı anda kurulum yapıldıysa oluşabilir. Eğer kurulum yapılan makineler halen aktifse yani internete çıkıyorlarsa sorun çıkarması muhtemel. Retail kutu ile donanım bağımsız farklı makineye kurulum yapabilirsiniz ancak diğer önceden aktivasyon yapılan makinenin aktif olmaması lazım.

jelatini falan ilk ben açtım.. ve ilk kendi makineme kurdum başka makineye kurmadım.. neden böyle oldu anlamadım..
  • telefonla aktivasyon seçeneğini dene yine olmazsa müşteri hizmetlerine ulaş.
  • çevrim içi hizmetle görüştüm. ürünün lisans geçerliliği yokmuş arkadaşlar...

konuşma aynen şöyle;

Merve: Merhaba, ben Merve. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    Onur Karakaya : merhaba Merve hanım.. Ürün lisanslamayla ilgili bir sorunum var. Windows kurarken ürün anahtarını giriyorum sorun olmuyor, ama kurulum sonrasında 30 gün sonra etkinleştirilecek yazıyor. Tekrar girdiğimde ürün anahtarı daha önce kullanıldı yazıyor.
    Onur Karakaya : Sorunum nedir acaba?
    Onur Karakaya : Kutuyu ben açtım ve 1 sisteme kurdum
    Merve: Ürün anahtarınızı bana yazabilir misiniz? Sistemden kontrol edelim.
    Onur Karakaya :
    Merve: Ürünü nerden satın aldınız ?
    Onur Karakaya : İnternet üzerinden
    Merve: Elinizde ürüne ait fatura, lisans ürün anahtarının yer aldığı orijinallik etiketi ve orijinal kurulum dvd'si bulunuyor mu?
    Onur Karakaya : fatura yok. ama satın aldığıma dair fatura bilgileri var. orjinal kurulum dvdleride var. ama orjinallik etiketi yok sanırım
    Onur Karakaya : orjinallik etiketide var
    Merve: Satın aldığınız ürün yazılım geliştiricilere yönelik MSDN paketidir. Bu paket abonelik gerektirir. Satın aldığınız ürünün lisans geçerliliği bulunmuyor.
    Onur Karakaya : peki ne yapabilirim? ürünü kullanamayacakmıyım
    Merve: Belirttiğim gibi ürünün lisans geçerliliği bulunmuyor. Lisansı satın aldığınız kişi ya da firma ile görüşerek iadesi konusunda talebinizi iletebiirsiniz.
    Onur Karakaya : peki teşekkür ederim. iyi çalışmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 16 Ağustos 2012; 14:43:40 >

• kazıklandık mı arkadaşlar gerçi problem değil. bu anakarta korsan windows yükleyemiyorum. en azından pc yi açabiliyorum
  • hangi anakartı kullanıyorsun. sana lisans! :D konusunda yardımcı olabilirim.
  • Hocam gg üzerinden ucuz 200 liralık alayim diye MSDN geliştiricilerine verilen surumu almissin, aman dikkat Microsoft bu keyleri block ediyor sonra kalmayin ortada.

• quote:

hangi anakartı kullanıyorsun. sana lisans! :D konusunda yardımcı olabilirim.

msi z77a g43 anakartı kullanıyorum. lisans konusunda nasıl yardımcı olursun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Hocam gg üzerinden ucuz 200 liralık alayim diye MSDN geliştiricilerine verilen surumu almissin, aman dikkat Microsoft bu keyleri block ediyor sonra kalmayin ortada.

sanalpazardan bulmustum hocam... ortada kalma gibi bişey yok.. zaten ayda bir format atarım. öyle öyle gider işte.. olmadı removewat kurar hallederim. önemli olan orjinal olması. korsan windows yüklerken maus ve klavye donuyor hiç bişey yapamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 16 Ağustos 2012; 19:20:06 >
  • ARKADAŞLAR SORUN HALLEDİLMİŞTİR.. SATICIYLA KONUŞTUM YENİ LİSANS VERDİ. ESKİSİNİ İSTEDİ.. EĞER BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN VARSA SATICIYLA GÖRÜŞSÜN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

ARKADAŞLAR SORUN HALLEDİLMİŞTİR.. SATICIYLA KONUŞTUM YENİ LİSANS VERDİ. ESKİSİNİ İSTEDİ.. EĞER BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN VARSA SATICIYLA GÖRÜŞSÜN..

Sorununun hallolmasına sevindim.kaça almıştın ki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.