Şimdi Ara

windows 7 mavi ekran sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar window 7 ultimate kullanıyorum oyun oynarken sorun yok sdece internette gezerken masaustunde dururken mavi ekran veriyor pc
    resımde ekledım yardımcı olursanız sevınırım

• Öncelikle harika bir konu Hatanın kodundan anlaşıldığı gibi Minidump Hatası yani Ramdan kaynaklanıyor ramın sanırım win 7 kurarken bir problem çıkarmış yada ramların MHZ farklı olduğundan dolayı bu hatayı veriyor sistemindeki ramları sen en iisi bir çıkar tek tek deneki problem hangisinde öğren varsa garantiye gönder yada hardware tamiri yapan bir yere götür...Kesinlikle ramlardan kaynaklanan bir hata aynısı bende vardı...
  • amma attin ha minidump hatasi ne demek yani, o anki hata bilgisini dump eder minidump klasorune atar windows, her hatada ram mi gidecek oyle olaa oyun oynarken gitmesi gerek asil surekli kullaniliyor cunku ram ler oyunda

sorum muhtemelen ekran kartinin driver sorunu, 3b den 2b ye geciste sorun olduguna gore oyle gibi, kartin da ati sanirim ?
  • ekran kartın onboard ise windows7 onboard kartlarda fazla mavi ekran veriyor.özellikle 3200 , 3300 lerde fazlasıyla denk geldim
  • Dracos bilip bilmeden konuşma oyun oynarken olmuyor diyor oku önce ekran kartı en çok nerde yoruluyor oyun oynarken binlerce görüntüyü aktarım 78-85C dereceyi buluyorda bişey olmuyor da İnternette gezerkenmi Sorun çıkartıyor Gerçekten verdiğiniz cevaplar çok yazık boşuna foruma üye olmuşsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4LPS1Z
    Dracos bilip bilmeden konuşma oyun oynarken olmuyor diyor oku önce ekran kartı en çok nerde yoruluyor oyun oynarken binlerce görüntüyü aktarım 78-85C dereceyi buluyorda bişey olmuyor da İnternette gezerkenmi Sorun çıkartıyor Gerçekten verdiğiniz cevaplar çok yazık boşuna foruma üye olmuşsunuz

tesekkur ederim ovgulerin icin bilgisayar muhendisiyim onu da bil de oyle konus atarken usturuplu at yani

gelelim sallamasyonlarina, ramler farkli mhz olursa otomatik olarak en dusuk olan frekanstaki ram e gore calisir yani 800 ve 1066 lik takarsan 800 de calisir ikisi de yani problem olmaz

ekran kartina gelince, os nin kernele kurulan driver yanlis, sorunlu veya hatali kurulum olursa bu tarz sorunlar cikarir, oyun oynarken kullanilan dosyalarla yani 3b suruculeriyle normal masaustu 2b suruculeri farklidir sistemde, ekran kartinim yorulmasiyla alakasi yoktur aslanim senin iq kac bilmiyorum ama biraz az heralde driver problemi diye yazdigim seyi nasil oldu da sicaklik olarak anladin merak ediyorum

ayrica haklisin senin gibilerin oldugu bir forumsa burasi uye olmama yazik olmus ama sen sonradan geldigine gore sorun yok heralde

ayrica binlerce goruntu aktarmak ne demek frame derler ona ogren bazi seyleri, ayrica dunp etmek ne demek biliyor musun sen hic sanmiyorum da yani

• Dracos

sonuçta ekran kartı güncel yada sorunsuz driver ile bu sorunu aşabilir miyiz? bire bir aynı sorun olmasa da benzeri bir sorun da bende var. sistem yeni değil ve win 7 de yeni kurmadım. bu sorunu son formattan sonra almaya başladım. önceki sürümden farklı driver yüklemiş olabilirim çünkü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.