Şimdi Ara

Windows 7 kurulum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar windows 7 ye geçtim xp den ve forumda anlatılan şekilde yapamadım arkadaşımın usb ni alıp direk setup diye bir dosyayı açıp kurdum ve kurulum için aynı şekil C:/ yi seçtim ve kurulum normal bir şekilde bitti ve win 7 kurulmuş oldu ama sorun C:/ ye girdiğimde old windows diye bir klasör olmasıydı klasöre tıkladığımda eski kullandığım programların orda olmasıydı klasörü komple sildim.Birde kurulum sırasında 64 bit vardı en düşük ben masaüstüne kurdum win 7 yi sizce tekrar mı anlatılan yöntemle format atmam lazım usb yi biostan bot ederek ?

• Şimdi yapmak istediğini tam anlayamadım ama tamamen temiz format istiyorsan (old klasörü olmadan) kurmadan önce kuracağın sabit diski biçimlendirmelisin.

Eğer bilgisayarında 3,5 + ram varsa 64 bit kurman daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

Şimdi yapmak istediğini tam anlayamadım ama tamamen temiz format istiyorsan (old klasörü olmadan) kurmadan önce kuracağın sabit diski biçimlendirmelisin.

Eğer bilgisayarında 3,5 + ram varsa 64 bit kurman daha iyi olur.

Evet hocam 4 gb ram var dediğin gibi tam format atmak istiyorum C yi komple biçimlemdirirsem formatı nasıl atıcam pc acılmaz hazır setup var flashta oradan kuruyorum direk ?
  • Flashı bootable olarak yapman lazım o zaman.Yani açılışta flashı göstererek kuruluma geçiceksin direk windows ortamına gerek kalmicak o zaman.

Windows 7 nin usb tool programı vardı zannedersem onu araştır ve onunla bir tane flash yap kendine o şekilde kurabilirsin biçimlendirsen de.
  • Sağol hocam
  • Hocam Windows.old, format atarken diski silmediğinizde çıkar. Zaten kurulum yaparken sizi uyarır. Format atmanız gerek yok. Birde 64 bit mi 32 bit mi kurmalıyım diyorsan,bu programı indir.

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 2 Haziran 2014; 20:41:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.