Şimdi Ara

Windows 7 klasör seçenekleri kayboldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün gizli klasörleri aktif etmek için araçlardan klasör seçenekleri girecektim. Klasör seçeneklerinin olmadığını gördüm ne yapabilirim? Windows 7 home premium kullanıyorum. Bilgisayarda virüs var farkındayım ama nod32 yele taratıyorum virüsleri buluyor sil dediğimde hata veriyor. Dünde Google chrome kullanıyorum orada arama yerine ne yazarsam yazim aramıyordum program ekle kaldır dan bir kaç program kaldırdım düzeldi. Fakat bunu hiç bir şekilde düzeltemedim yardım ederseniz sevinirim.

Selamlar.

• Denetim masasında da kısayolu var ordan deneyin.
    Virüs içinde antivirüs programını değiştirip deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Denetim masasında da kısayolu var ordan deneyin.
    Virüs içinde antivirüs programını değiştirip deneyin.

Denetim masasından nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?
  • Denetim masasında klasör seçenekleri isimli simge var(hala ordaysa:)) onu açıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Denetim masasında klasör seçenekleri isimli simge var(hala ordaysa:)) onu açıp deneyin.

Yanlış hatırlamıyorsam görünüm ve kişileştirme nin altında olması gerekiyor ama şimdi yok. Format mecbur oldu.
  • Nette iki çözüm daha buldum.
    1-
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer]
    "NoFolderOptions"=dword:0000001 -Kapatmak için
    "NoFolderOptions"=dword:0000000-Açmak için

2-Folders Properties/Klasör Seçenekleri]
    çalıştır a aşağıdaki komutu yazıyoruz(win7 için)
    control folders
  • virüs korumalıdır silmeye karşı.. onun için nod32 de virüsün ismini gördüğünüz yerde onun dizinini de belirtir.. yani C:... diye gider ms dos'dan bilgisayarı açıp (yani cmd) virüsün bulunduğu klasöre gidip attirip komutuyla (komut tam olarak aklımda değil) virüsün korumasını kaldırabilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 arama butonları yok
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denetim masasına girin. Sağ yukarıdan görüntüleme ölçütü ayarını "Büyük yada Küçük Simgeler" olarak değiştirin. Klasör seçeneklerini bulun ve girin. Girdikten sonra görünüm sekmesinde bulabilirsiniz.
  • Kesin çözüm:
    Sırasıyla Kullanıcı Yapılandırması => Yönetim Şablonları => Windows Bileşenleri => Windows Gezgini => Klasör Seçenekleri ögesini Araçlar menüsünden kaldır bu seçeneğe çift tıklayın ve açılacak pencereden Etkin Değil'i(Etkin değil görünmüyorsa "devre dışı"nı) seçin.
  • by_0tt0man B kullanıcısına yanıt
    mrb arkadaşım win 7 için nasıl yapılıyor onu da anlatırmısın... anlaşılır açık bir şekilde...
  • yazdıklarım win 7 içindi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.