Şimdi Ara

Windows 7 Karşılama Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Win 7'de karşılama ekranı nasıl kaldırabilirim ? Bilgisayarı açtığımda kullanıcı seçmek yerine direkt olarak açılmasını istiyorum.

• Karşılama ekranı derken konuyu biraz açarmısın ? Kullanıcı profillerinin olduğu kısmımı diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel.03

Karşılama ekranı derken konuyu biraz açarmısın ? Kullanıcı profillerinin olduğu kısmımı diyorsun

Evet, kullanıcı profillerinin olduğu kısım.

Bu ekrandan bahsediyorum.Bilgisayarda tek bir kullanıcı var ve paralosıda yok ama yine bu ekran karşıma çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börü

quote:

Karşılama ekranı derken konuyu biraz açarmısın ? Kullanıcı profillerinin olduğu kısmımı diyorsun

Bu ekrandan bahsediyorum.Bilgisayarda tek bir kullanıcı var ve paralosıda yok ama yine bu ekran karşıma çıkıyor.

Bu oturum sizin kendinize özel açmış olduğunuz oturum mu yoksa admin hesabındanmı erişim yapıyosunuz

• quote:

quote:

Klavyedeki Windows Tuşu ile R tuşuna aynı anda bas.Çalıştır kutusuna "control userpasswords2" yazıp enter'le.
    "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" kutucuğunun içini boşalt.Tamam deyip bilgisayarı yeniden başlatırsan sıkıntın çözülücektir

• Teşekkürler, dediğiniz gibi yaparak halletim.
  • teşekkürler aynı sorun bendede vardı kurtuldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Klavyedeki Windows Tuşu ile R tuşuna aynı anda bas.Çalıştır kutusuna "control userpasswords2" yazıp enter'le.
    "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" kutucuğunun içini boşalt.Tamam deyip bilgisayarı yeniden başlatırsan sıkıntın çözülücektir

teşekkür ederim

nokta atış bir cevap oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.