Arkadaşlar Win 7'de karşılama ekranı nasıl kaldırabilirim ? Bilgisayarı açtığımda kullanıcı seçmek yerine direkt olarak açılmasını istiyorum.
Karşılama ekranı derken konuyu biraz açarmısın ? Kullanıcı profillerinin olduğu kısmımı diyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel.03
Karşılama ekranı derken konuyu biraz açarmısın ? Kullanıcı profillerinin olduğu kısmımı diyorsun
Evet, kullanıcı profillerinin olduğu kısım.
Bu ekrandan bahsediyorum.Bilgisayarda tek bir kullanıcı var ve paralosıda yok ama yine bu ekran karşıma çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Börü
quote:
Bu ekrandan bahsediyorum.Bilgisayarda tek bir kullanıcı var ve paralosıda yok ama yine bu ekran karşıma çıkıyor.
Bu oturum sizin kendinize özel açmış olduğunuz oturum mu yoksa admin hesabındanmı erişim yapıyosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Börü
quote:
Klavyedeki Windows Tuşu ile R tuşuna aynı anda bas.Çalıştır kutusuna "control userpasswords2" yazıp enter'le. "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" kutucuğunun içini boşalt.Tamam deyip bilgisayarı yeniden başlatırsan sıkıntın çözülücektir
Klavyedeki Windows Tuşu ile R tuşuna aynı anda bas.Çalıştır kutusuna "control userpasswords2" yazıp enter'le. "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" kutucuğunun içini boşalt.Tamam deyip bilgisayarı yeniden başlatırsan sıkıntın çözülücektir
teşekkür ederim
nokta atış bir cevap oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme