Şimdi Ara

Windows 7 hiçbir program açılmıyor(Media player ile açılmaya çalışıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet download manager ile program indirdim.Program indi birlikte aç seçeneği çıktı.Ben yanlışlıkla windows manager programda iken basdım ve windows 7deki bütün programların simgesi windows media player simgesine döndü.Şimdi hangi programı açmaya kalksam media player açılıyor.Programlardan hiçbiri açılmıyor.Lütfen yardım eski haline nasıl döndüre bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 26 Nisan 2011; 23:31:05 >

• sistem geri yükleme yap geçer :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

sistem geri yükleme yap geçer :D

Yapmıyor.Geri yüklemeye tıkladığım zamanda window media player açılıyor
  • başka kullanıcı hesabı açarak dene
  • quote:

başka kullanıcı hesabı açarak dene

Başka kullanıcı adı açıp denersemde sistem geri yükleme çalışmıyor.Şimdi beni sormak istediğim 'open with' ile neyi seçmem gerekki programlar açılsın.

Diyelim winrarı seçiyorum hepsi winrar oluyor,mozillayı seçiyorum hepsini mozilla ile açmaya çalışıyor.Bunun ana programı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 27 Nisan 2011; 0:45:02 >
  • o saçma yüklediğin programı kaldırdın mıı
  • quote:

o saçma yüklediğin programı kaldırdın mıı

Yok program felan yüklemediki setup dosyasını windows mediaplayer ile aç dedim komple bütün programlar gitti

Şöyle diyeyim bütün programların simgesi internet explorer,winrar,media player oluyor yani açmıyor.Benim programları açan program seçeneğine ihtiyacım var galiba

SS alıp koyacam ama paint bile açılmıyor,tıklıyorum open with diyor peki bu open withde neyi seçeceğim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 27 Nisan 2011; 0:53:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.