Şimdi Ara

WİNDOWS 7 GEÇ KAPANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
17.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bilgisayarıma Advanced System Optimezer ve Oshampoo Win Optimizer diye faydalı olduğunu duyduğum programları kurdum çalıştırdım bi süre kullandım fakat bilgisayarım çok geç kapanmaya başladı 2 programıda sildim ama hala çok geç kapanıyor bunu eski haline nasıl getirebilirim yardımlarınızı rica ediyorum.

• Başlat -> Çalıştır -> regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control yolunu takip edin

WaitToKillServiceTimeout sağ tıklayıp veriyi 2000 olarak değiştirin

Daha sonra makinayı yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 13 Nisan 2010; 20:02:12 >

• Cevap için çok teşekkürler birazdan deneyeceğim ama önceden bu ayarlarla oynamamıştım bu yüklediğim programlarmı bunu bozmuş yoksa arka planda kalan parçalarımı çalışıyor bunu nerden öğrenebilirm.
  • Bu işlem cevap vermeyen servisleri kapanışta fazla bekletmeden kapatmasını sağlıyor, eğer esas sorununuz arkada çalışan ve yanıt vermeyen programlar ise bunun için ayrı bir araştırma gerekir.

Başlat -> Çalıştır -> msconfig -> "Başlatma"

Buranın ekran görüntüsünü gönderirseniz bir bakalım.
  •  WİNDOWS 7 GEÇ KAPANMA SORUNU

http://img198.imageshack.us/i/masasth.png/

Yahu bi türlü resmi buraya ekleyemedim unutmuşum kusura bakmayın,regeditten dediğiniz ayarları yaptım ama işe yaramadı hala çok geç kapanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues- -- 13 Nisan 2010; 20:57:51 >

• Başlangıçta çalışan zararlı birşey görünmüyor, dediğim ayarı yaptıktan sonra sorun çözülüyorsa kalabilir öyle
  • HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

Burada WaitToKillAppTimeout 2000 yapın bir de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 ekran kapanma sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu listede" WaitToKillAppTimeout" yok sizede zahmet oluyo kusura bakmayın.
  • Arkadaşlar format atmak istemiyorum lütfen yardımcı olun 1,5 dakikada anca kapanıyor
  • Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olucak kimse yok mu?Format atmak istemiyorum.
  • Registry Cleaner işini görür. mcafee olabilir ama free sürüm var mı bilmiyorum. çöpleri, kalnıtıları temizlemen faydalı olur.
  • Sistem geri yüklemeyi dene. O programları kurdurğun tarihten öncesine al.
  • Sistem geri yükleme kapalı sanırım,hiç bir geri yükleme noktası yok.
  • Msconfig penceresinden Başlatma Sekmesine Geliniz. Tümünü Devre Dışı bırka butonuna basınız Ardından Sadece antivirusu işaretleyeiniz.

Hizmetler sekmesine gelerek >Tüm Microsoft hizmetlerini gizle kutucuğuna işaret koyduktan sonra Tümünü devre dışı bırak butonuna basınız.Ardından sadece antivirusun hizmetlerini işaretleyerek uygula tamam diyiniz.

Sistem açıldıktan sonra Kapat Butonuna basarak test ediniz.
  • Mcafee yükledim tarattım yine sonuç değişmedi hala bilgisayar çok geç kapanıyor arkadaşlar başka bir çözümü var mı?
  • Windows cd'in varsa. Dosyaları onarmayı dene.
  • ComboFix ile sistem taraması yaptınızmı yapmadıysan tavsiye ederim.

kullanımı:Programı masa üzerinde çalıştır açık programlar olmasın antivürüs vs programlarını devre dışı bırak.

PROGRAMI MASA ÜZERİNDE ÇALIŞTIR
  • Söylenilenlerin hepsini denedim hiçbir faydası olmadı arkadaşlar eminim basit bir yolu vardır ve forumda bilen birileride.
  • aynı sorun bende de başladı eskiden bilgisyarım 6 saniyede kapanıyordu ama kaspersky 2010 yükledim yükledikten sonra 30 sn de kapanmaya başladı sonra sildim revo uninstaller la kalıntılarını fln da ama düzelme olmadı eski hızında kapanmasını istiyorum kalıntılarını fln her şeyini sildim yardım edebilecek biri var mı =?? win 7 ultimate 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNGBoLT -- 20 Nisan 2010; 19:29:28 >
  • evet beyler geç kapanma sorunum halloldu bu arada bir kaç dk önce 30 sn demiştim son kez res atarken saydım 61 sn miş :O sistem geri yükleme yaptım 9 gün öncesine artık bilgisayarım eskisi gibi 6 sn de kapanıor.. Belki senin sorunun da bu şekilde çözülür dostum çok şükür tanrıma ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.