Şimdi Ara

Windows 7 Font Silme Gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski windowslarda sadece true type fonlarını gösterme seçeneği vardı ve bu yolla, istemediğimiz fontların en azından Word'de görünmesini engelliyorduk. Aşağı doğru dizilen onlarca font isminin kargaşasından da kurtuluyorduk.

Windows 7'de Türkçe dilinde olmayan (örneğin Korece Batang fontu) fontları bile gizleme şansımız olmuyor. Fonts bölümünde göster gizle seçeneği var ve fontun üstüne sağ tıklayarak gizle diyoruz ama yine de word'de sistem fontları da dahil ne varsa gösteriyor.
    İstemediğim fontları silmeye çalıştım birçoğunu sildim ama silinen fontlar da nasılsa görünüyor. MS Office 2003'ün Word programını kullanıyorum.

Bunun bilmediğimiz başka bir yöntemi var mıdır?

• Oldukça uzun süre önce sorulmuş ama belki hala birilerinin işine yarar diye cevap vereyim dedim.

Başlat > Program çalıştır > regedit Bunu yaptıktan sonra registry editörde HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts adresine gidiyoruz. Burada sistemimizde yüklü olan fontlar bulunmaktadır. Silmek istediğiniz fontu bulup sağ tuş > sil dediğiniz zaman font uçacaktır. Sorumluluk size aittir :D
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN
    MARLETT adlı fontu ne yaptıysam silemedim.regeditten font dosyalarına kadar ne yaptıysam silinmedi.Photoshop cs51 de aynı şekilde karşıma çıkmakta.Lütfen kesin çözüm bir yöntem söyleyin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 arama butonları yok
    14 yıl önce açıldı
    Mac te Dosya Gizleme [Çözüm]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.