Şimdi Ara

Windows 7 Fabrika Ayarlarına Dönme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
13.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 sapıttı açılıştı 3-5 dakika bekliyor ara sıra explorer.exe çalışmayı durduruyor vs. vs. Format atmam lazım ama sistem recovery ile halledebilirsem halledeyim diyorum. Bunun için de Win 7 içinde fabrika ayarlarına dön kısmı var. Ancak şöyle bir problem var ki HDD'yi 2 parçaya daha böldüm. Eğer fabrika ayarlarına dön dersem bu yeni HDD bölümleri en baştaki gibi yeniden birleşir mi? Silinmesini istemediklerim var içlerinde de?

İkinci seçenek ise en başta laptop için sistem backup cdsi mi ne çektim. Onu kullansam sadece sistemin kurulu olduğu C'ye Win 7'yi baştan yükleyebilir miyim?

İlla ki format atmam gerekiyorsa elimdeki Win 7 orjinal yeni Win 7'yi aynı kodla lisanslı hale getirebilir miyim?

Bir ara servise yollamıştım BIOS güncellemişler. O da eski haline döner mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 10 Mart 2013; 12:23:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Win 7 sapıttı açılıştı 3-5 dakika bekliyor ara sıra explorer.exe çalışmayı durduruyor vs. vs. Format atmam lazım ama sistem recovery ile halledebilirsem halledeyim diyorum. Bunun için de Win 7 içinde fabrika ayarlarına dön kısmı var. Ancak şöyle bir problem var ki HDD'yi 2 parçaya daha böldüm. Eğer fabrika ayarlarına dön dersem bu yeni HDD bölümleri en baştaki gibi yeniden birleşir mi? Silinmesini istemediklerim var içlerinde de?

İkinci seçenek ise en başta laptop için sistem backup cdsi mi ne çektim. Onu kullansam sadece sistemin kurulu olduğu C'ye Win 7'yi baştan yükleyebilir miyim?

İlla ki format atmam gerekiyorsa elimdeki Win 7 orjinal yeni Win 7'yi aynı kodla lisanslı hale getirebilir miyim?

Bir ara servise yollamıştım BIOS güncellemişler. O da eski haline döner mi?

genelde recovery başlarken size sorar belgelerinize değişiklik yapmadan mı işlem devam etsin gibi, yalnız bence riske girme yedek al sonra temiz bir recovery daha mantıklı

• Kendim cevaplayayım belki merak eden olur.

Fabrika ayarlarına dön kısmını kullanamadım explorer.exe devamlı donup, kapanıp, yeniden başlıyordu.

Recovery CD'si ile sadece C'de işletim sistemini değiştirebildim. Problem çıkmadı.

BIOS sürümü değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 10 Mart 2013; 17:11:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.