Sayın arkadaşlar LG x140 netbook kullanıyorum. Aldığımda Windows 7 Starter vardı ve tüm driver ları kurulu geldi. Ben şimdi bu netbook a ultimate kurdum ve windows 7 driver larını buldum ve indirdim. 64 bit ini kurdum ultimate in tüm driver lar geçti tıkır tıkır ekran kartına takıldım. Onboard gma950 var üzerinde. Acaba dedim elimdeki 32 bit setup mı diye 64 de denedim fakat şöyle bir uyarı alıyorum "bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" sorun nedir hem 32 hem 64 bit driver larla denedim teknik bir hata mı war acaba? Şimdiden teşekkürler.
atom işlemcili netbook a ultimate 64 bit kurmak harbi süper fikirmiş ha nie bizim daha önce aklımıza gelmediki bu
dostum oyle demişsin de problem nedir 32 bite çevirsek hallolacak mı?
olmayacak o netbook için tavsiyem xp kullanmandır microsoft win xp veriyorken herkes netbooklarla xp veriyodu ne zamanki microsoft xp yi kesti mecburen win7 starter kullandılar
yok illa 7 diyosan win7 homebasic kur driver sorununa bide ole bak
Xp yi denedim aslında ama mavi ekran atıyo donanım yapılandırmasını inceledikten sonra "sata destekli" cd mi nr yapmam gerekiyormuş o da ney oluyor araştırmadım bile ama ultımate nefıs tıkır tıkır donma yok kasma yok zaten bu cıhazda oyun oynanmaz zaten oyunla da işm olmaz sa işte film ve vıdeoları dusuk kalıtede gostermesı tek sorunum o dıger drıverlar tıkır tıkır kuruldu sorunsuz bı ekran kartı uyuzluk çıkardı bı çaresı olmalı neden ultımate den vazgecmemı soluyorsun ılerıde sıkıntı felanmı yaratır bu arada ıntel gma 950 nin windows 7 nin ust surumlerıne uyumsuzlugu felanmı war acaba!..
ya işte çok kolaymış ıntel destekten buldum driver ı 64 bit destekli oldu kurtuldk :)
quote:
Orijinalden alıntı: tanertalas
ya işte çok kolaymış ıntel destekten buldum driver ı 64 bit destekli oldu kurtuldk :)
evet kardeş bende de x140 var. bir türlü video sürücüsünü yükleyemiyordum. en sonunda senin mesajını gördüm. intel in sitesinden 64 bit destekli versiyonunu indirdim canavar gibi oldu.
driver scanneri öneririm ayrıca everesti indirerek bitini öğrenebilirsin panpa
arkadaşlar lg türkiyenin internet sitesinde X140 netbook için Windows 7 OSD driver yok. şırdan indirebilirsiniz.
çalışmayan Fn tuşu, klavyeden ses açma/kapama, wireless çalıştırma için: LG x140 netbook windows 7 ODS driver.