Şimdi Ara

windows 7 ekran karaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben laptopuma yeni format attırdım.Benim sorum bilgisayar açıldıktan sonra 1-2 dk içerisinde ekrana bir perde gibi bir şey iniyor ve fare hariç diğer şeyler hafif kararıyor.Olayın ilginç yanı ise fare simgesinde karamanın olmaması.Bu olay daha öncede olmuştu ama sonradan düzelmişti.Acaba neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim?

• Kardeşim ilk önce görev yöneticisini aç explorer.exe yi kapat sonra aygıt yöneticisinden ekran kartını bul ekran kartını güncelleştir...
  • kardeşim ekran kartım güncel.Zaten bir gün boyunca normal çalıştı ama ertesi gün ekrana hafif bir siyahlık(parlaklık bir kademe azaltılmış gibi) geldi.explorer.exe yi kapatınca da görev çubuğu ve masaüstündeki simgeler kayboldu.Ne olması gerekiyordu anlamadım.
  • Ekran kartını güncellemek içindi, zaten güncelmiş..

http://www.cozumvadisi.com/windows-7-siyah-ekran-sorununa-%100-cozum/ bu linkteki yazılanları deneyin birde hocam..
  • benim sorunum tam olarak bu değil kardeşim :)
    bende tamamen siyah ekran olmuyor.Ekranda 1-2 derecede parlaklık düşüyor ve farede simgesinde hiçbir değişiklik olmuyor o aynı parlaklıkta kalıyor :)
  • Peki hocam. ben laptop kullanmadığım için pek yardımcı olamayacagım.. Netten biraz araştır hocam işine yarar bişeyler bulursunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgin için teşekkür ederim kardeşim.Ekran ayarlarından sorunumu düzelttim aslında çok basitmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.