Şimdi Ara

Windows 7 Efektleri Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok oyun oynuyorum bataryam bitik ve ara sıra laptop çok ısındığından (soğutucu kullanmama rağmen) kendi kendine kapanıyor.Dün gece üst üste 3 sefer kapandı.Kapandıktan 10 dakika sonra açtım laptobu fakat bir sorunla karşılaştım.Ekran kartım normal şekilde çalışıyor fakat windows efektlerinde bir değişme var. Mesela bir klasörü tutup bir yöne taşımaya kalkıştığımda normal windows efektinden başka efekt çıkıyor.Alta resim attım.Bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim. Siste özellikleri: Win 7 Basic 64 Bit 1 GB ATI HD5470 Ayrıca windows aero masaüstü performansım 3.7'ye kadar düştü.En düşük oran şu an için o. Şimdiden herkese teşekkürler.

http://i.hizliresim.com/xRoOrj.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishPilotq -- 26 Ocak 2014; 18:24:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPilotq

Arkadaşlar çok oyun oynuyorum bataryam bitik ve ara sıra laptop çok ısındığından (soğutucu kullanmama rağmen) kendi kendine kapanıyor.Dün gece üst üste 3 sefer kapandı.Kapandıktan 10 dakika sonra açtım laptobu fakat bir sorunla karşılaştım.Ekran kartım normal şekilde çalışıyor fakat windows efektlerinde bir değişme var. Mesela bir klasörü tutup bir yöne taşımaya kalkıştığımda normal windows efektinden başka efekt çıkıyor.Alta resim attım.Bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim. Siste özellikleri: Win 7 Basic 64 Bit 1 GB ATI HD5470 Ayrıca windows aero masaüstü performansım 3.7'ye kadar düştü.En düşük oran şu an için o. Şimdiden herkese teşekkürler.

klasörü sürüklersen içerigi görüntüleyi kapatmışsn yani klasörü sürüklerken içindekileri görmeden sürüklüyo basit bi sorn aero performansı düştüyse bi ekran kartını güncelle ve de laptopu temizlettir

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPilotq

Arkadaşlar çok oyun oynuyorum bataryam bitik ve ara sıra laptop çok ısındığından (soğutucu kullanmama rağmen) kendi kendine kapanıyor.Dün gece üst üste 3 sefer kapandı.Kapandıktan 10 dakika sonra açtım laptobu fakat bir sorunla karşılaştım.Ekran kartım normal şekilde çalışıyor fakat windows efektlerinde bir değişme var. Mesela bir klasörü tutup bir yöne taşımaya kalkıştığımda normal windows efektinden başka efekt çıkıyor.Alta resim attım.Bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim. Siste özellikleri: Win 7 Basic 64 Bit 1 GB ATI HD5470 Ayrıca windows aero masaüstü performansım 3.7'ye kadar düştü.En düşük oran şu an için o. Şimdiden herkese teşekkürler.

ekran kartın yanmış olabilir. ondan dolayı ekran kartın performanslı çalışmıyordur

• Ekran kartında sorun yok oyunları çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum.Yansa oyunlarda kasma olur veya donma olur. Peki bu aero sorununu nasıl düzeltebilirim? Yani içeriği görüntüleyi nasıl açabilirim ???
  • Arkadaşlar çözümü kendim buldum çok basit.Sistemi 1 yada 2 gün öncesine yükleyin efektler olduğu gibi geri geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.