Şimdi Ara

Windows 7 driver sorunu. (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 yükledim az önce.Driver cdsini çıkınca şöyle bir hata veriyor.Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Arkadaşlar windows 7 yükledim az önce.Driver cdsini çıkınca şöyle bir hata veriyor.Ne yapmalıyım?

[imagehttp://img121.imageshack.us/img121/2756/soruun.jpg][/simage]

Aygıt yöneticisinden kendi elinizle yüklemeyi denediniz mi ?
  • quote:

Arkadaşlar windows 7 yükledim az önce.Driver cdsini çıkınca şöyle bir hata veriyor.Ne yapmalıyım?

Windows7 ile uyumlu değil diyor netten windows 7 driverını ara
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şimdi baktım aygıt yöneticisine,driverlar yüklü gözüküyor.Gerçekten de yüklü,ses falan geliyor.
  • quote:

Şimdi baktım aygıt yöneticisine,driverlar yüklü gözüküyor.Gerçekten de yüklü,ses falan geliyor.

Yani sorun halloldu dimi ?
  • quote:

Şimdi baktım aygıt yöneticisine,driverlar yüklü gözüküyor.Gerçekten de yüklü,ses falan geliyor.

Windows 7 de otomatik driver bulma sistemi vardır. Bilgisayarımın özelliklerinden windows update yaptığınızda driverları otomatik bulup yükler. ekran kartı gibi sürekli güncel olması gereken driverları elle güncellemek lazım çünkü windows7 onların güncelini bulamıyor

• Evet hocam halloldu ama nasıl oldu anlamadım.Aygıt Yöneticisine girdiğimde bütün driverların sorunsuz çalıştığını gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence anakartın güncel windows7 driverlarını indirin. Sistemi tam performansında kullanmak istiyorsan internetten driverları çek özellikle chipset driverını.
  • windows 7 tüm driverleri işletim sistemine uygun olarak kendisi kuruyor internet bağlantısı olmasa bile bu işi yapıyor nasıl yaptığını aklım halen almıyor helal olsun microsofta iyi iş becermiş.
  • ya arkadaşlar bende XP kullanıyodum Windows 7 ye geçtim her şey ama şu diriver işi bozdu :S bunları nasıl yükliyicem cd den yükleme yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.