Aygıt yöneticisinden kendi elinizle yüklemeyi denediniz mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dunham
Arkadaşlar windows 7 yükledim az önce.Driver cdsini çıkınca şöyle bir hata veriyor.Ne yapmalıyım?
Windows7 ile uyumlu değil diyor netten windows 7 driverını ara
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Şimdi baktım aygıt yöneticisine,driverlar yüklü gözüküyor.Gerçekten de yüklü,ses falan geliyor.
quote:
Şimdi baktım aygıt yöneticisine,driverlar yüklü gözüküyor.Gerçekten de yüklü,ses falan geliyor.
Yani sorun halloldu dimi ?
quote:
Windows 7 de otomatik driver bulma sistemi vardır. Bilgisayarımın özelliklerinden windows update yaptığınızda driverları otomatik bulup yükler. ekran kartı gibi sürekli güncel olması gereken driverları elle güncellemek lazım çünkü windows7 onların güncelini bulamıyor
Evet hocam halloldu ama nasıl oldu anlamadım.Aygıt Yöneticisine girdiğimde bütün driverların sorunsuz çalıştığını gördüm.
bence anakartın güncel windows7 driverlarını indirin. Sistemi tam performansında kullanmak istiyorsan internetten driverları çek özellikle chipset driverını.
windows 7 tüm driverleri işletim sistemine uygun olarak kendisi kuruyor internet bağlantısı olmasa bile bu işi yapıyor nasıl yaptığını aklım halen almıyor helal olsun microsofta iyi iş becermiş.
ya arkadaşlar bende XP kullanıyodum Windows 7 ye geçtim her şey ama şu diriver işi bozdu :S bunları nasıl yükliyicem cd den yükleme yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme