Windows 7 yukledim ve onceden normal olan kablosuz internetim sıklıkla kopmaya başladı.Ama anlık kopmalar oluyor.Kopmalar yaşandığında modem ışıkları yanıyor yani bir problem yok.Ben yinede garantiye almak için modemi değiştirdim zyxel 660hn 300mb aldım.wirelles adaptorde sorun vardır dedim onuda değiştirdim masaüstü kullanıyorum ama sorun yine çözülmedi.oyle kullana kullana artık ne yaptım bilmiyorum birden takır takır çalışmaya başladı daha hiç kopmadı.sonra ben bilgisayarı eski haline getirmem gerekti.acronis kullanıyorum acronis aracılıgıyla tekrar ilk işletim sistemini yüklediğim ana geri geldim.Tak kopmalar tekrar başladı.Benim anladıgım kadarıyla sorun bilgisayarda.Ama acaba ne ? ilk başlarda kopuyodu sonra düzeldi sonra tekrar eski tarihe geri dönünce tekrar kopmaya başladı.ben tabi bu arada bişeyler yaptım kopmaması için artık ne bulduysam ama gözle görülür bişey yapmamıştım diye hatırlıyorum.
Fikri olan varmı? modem,adaptör yada ttnette sorun olmadıgını çözdüm ama bilgisayarda ne olaki acaba? bana göre windows 7 den dolayı sroun çıkıyor yada bir ayar gerekiyor ama ne bilen varsa lütfen yardım edin
bazen 10dk da bir bazen saatte bir anlık kopmalar oluyor
utorrent programı kullanıyorsan yapıyor birşey indirdiğimde yapmaya başladı bende lan kablosunla yaptım baktım ondada yapmaya başladı modemden ip adresi alıyor lan yada wireless ama internet yok devre dışı bırakıyorum tekrar aktif ediyorum bağlantı geliyor olmad utorrent kapatıyorum ne yapacığını kesitiremiyorum bazen hiç yapmıyor bazen yaptımı ardı ardına yapıyor