Şimdi Ara

WINDOWS 7 DE OTURUM ŞİFRESİ UNUTULDU NASIL AÇABİLİRİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
109.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Windows 7 Şifre Kurtarma şifresi kırma win 7 kullanıcı şifresi çözme resimli anlatım ben bu kouya bakarak yaptım sizede belki faydası olabilir.
    http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=17301
  • kardeş ilk olarak bir yerden internetten falan cd den onyukleme yapıp geçici olarak çalışan mini xp cd si bul veya asus un harddisk ini başka bir pc ye takıp masaüstündeki şeyleri falan yedekle sonra format at yedeklerini programlarını falan kur en sağlamı boyle olur k.g
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deli_-manyak

    Arkadaşlar,
    Asus notebook ta windows7 yüklü oturum şifresini unuttuk nasıl açabilirim?

    windows7 dvd sini takıcaksın. dvd içersindeki setup dosyasına tıklıcaksın. setup a tıklıyarak format attıgın için hdd biçimlendirilmez.. hem dosyalarını geri alıcaksın hemde yeni sistemi kurcaksın.
  • YÖNTEM1:Şifreyi bilmiyosan CTRL+ALT+DEL+DEL (DEL e 2 kere bas) ve çıkan ekranda ADMİNİSTRATOR yaz ve pc açıldı ondan sonra git şifreyi değiştir veya kaldır.
    YÖNTEM2:PC açıkken ve şifreyi yazcak yerdeyken bilgisayarı kapatma tuşuna basıl tut ve açarken güvenli modu seç ve pc açıldı ondan sonra git şifreyi değiştir veya kaldır.




  • arkadaşlar formata gerek yok bakın arkadaşlar şifreyi unuttuğunuzda bilgisayarı kapatın yenide açın açılırken f8 basıp basıp çekin hızlıca sonra orada sadece güvenli modda başlayı seçin burası çok önemli internet yada komutla deil sadece güvenli modda başlatın sonra adminastör var ona tıklayın yönetici olacaksınız sonra açıldığında biraz yavaş olabilir sabredin sonra denetim masasına gidin kullanıcı hesapları şifreyi unnuttuğunuz hesaba tıklyın sonra parolayı kaldıra tıklayın sonra normal olarak yeniden başlatın bitti ilgilini için teşşekürler lütfen bu mesajı bütün forumlara yayın allah rızası için herkes öğrensin tekrar teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarık0001

    arkadaşlar formata gerek yok bakın arkadaşlar şifreyi unuttuğunuzda bilgisayarı kapatın yenide açın açılırken f8 basıp basıp çekin hızlıca sonra orada sadece güvenli modda başlayı seçin burası çok önemli internet yada komutla deil sadece güvenli modda başlatın sonra adminastör var ona tıklayın yönetici olacaksınız sonra açıldığında biraz yavaş olabilir sabredin sonra denetim masasına gidin kullanıcı hesapları şifreyi unnuttuğunuz hesaba tıklyın sonra parolayı kaldıra tıklayın sonra normal olarak yeniden başlatın bitti ilgilini için teşşekürler lütfen bu mesajı bütün forumlara yayın allah rızası için herkes öğrensin tekrar teşekkürler

    bu bahsettiğiniz çözüm windows xp için geçerli.windows 7 de mümkün değil.windows 7 de şifre ekranını pass geçtiren dos programları var.bunlar ile sorununuzu çözebilirsiniz.




  • Hadi bklm hayirlis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiren's boot cd ile pc yi (notebook'u) başlatıp active password changer'ı seçerek şifrenizi kaldırabilirsiniz.Tüm bu işlemler 5dk.
  • Komut istemi ile başlat. Dos'da (Cmd) "net user kullanıcıadı" yazarsanız tamamdır işlem.
  • arkadaşlar güvenli modda da şifre istio napcam
    aciil söyleyin babamın leptobundayım kasa windows 7 ultimate 32 bit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0747 -- 9 Ocak 2015; 16:08:53 >




  • bendenogrenin B kullanıcısına yanıt
    nerde CTRL+ALT+DEL+DEL bascaz basıom şifre girdiğimiz yere
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bilen warmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 bilgisayarin (hp) oturum açma şifresini unuttum bilen varmi icindeki dosyalarin silinmemesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.