Şimdi Ara

windows 7 de hamachi ayarları.. lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. 3 kişi netten (hamachi) yardımıyla titan quest oynamaya çalışıyoruz. 2 bilgisayarda sorun yok, birbirlerinin kurdukları oyuna girebiliyorlar. ancak bir bilgisayar girmiyor... kurduğu oyun görülüyor ancak bağlan deyince "unable to connect" yazıyor.
    oyun, hamachi versiyonları filan aynı. tek fark arkadaşın işletim sisteminin windows 7 olması.. ama başka oyunlarda bağlantı kurabildik.. win 7 nedeniyle olacağını düşünüp arkadaşın eski bilgisayarına (xp) kurduk ve aynı hatayla karşılaştık.
    herşeyi denedik olmadı, en son ağ bağlantılarım\ağ bağlantılarımı görüntüle ye gelerek tepedeki windows penceresinde gelişmiş yazan yere tıklayıp ve gelişmiş ayarlar bölümüne girerek, hamachi bağlantısını ilk sıraya alınca düzeldi..
    windows 7 de de hamachinin bağlantısını ön sıraya alırsak düzeleceğini düşünüyoruz ama öyle bir ayar yeri bulamadık..
    windows 7 hakkında bilgisi olan biri varsa, hamachi bağlantısını nasıl ilk sıraya alabiliriz? yardımlarınızı bekliyorum

• Sırasıyla Denetim masası / "Ağ ve internet" başlığı altında "ağ durumu ve görevleri görüntüle" ye gir. Sonra sol tarafta yer alan "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" e gir. Çıkan pencerede üstteki araç çubuğunda "gelişmiş" sekmesini tıkla ve "Gelişmiş ayarla" a gir. istediğin menü karşında.

NOT: Biraz uzun bir yol oldu. kısa yolu da vardır mutlaka.
  • saatlerdir uğraşıyorum ama benim windows 7 gelişmiş diye biryer çıkmıyor araç menüsü komple çıkmıyor orda
  • Klavyeden sol alt tuşuna basarsanız çıkması gerekiyor.
  • vista ve 7'de 1.0.1.5 sürümünü kullan. XP'de 2 olabilir. Yerel ağ ikonuna sağ tıkla, özelliklerden IP v4 zart zurtu açıp "gelişmiş" e bas. Açılan pencerede altta otomatik ölçü yerine 10 yaz.

Ekleme: Yahu niye hortlatıyorsunuz konuyu. Bizi de ortak ettiniz... Neyse yardımcı olur birine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 23 Ekim 2010; 4:38:15 >
  • ben win7 kullaniyorum dediginiz gibi hamachi üst sırada ve metric ayarida 10 yaptim ama yine de birbirimizi göremiyoruz arkadaşımda xp yüklü ve antivirüs firewall hepsi kapali 10.1.5 i yükledim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serjhook -- 20 Şubat 2011; 20:01:35 >
  • merhaba ben windows7 de gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştirdim ama xp de bulamıyorum ve ayarlarını değiştiremedim icin arkadaşımın pc sine giremiyorum xp de gelişmiş paylaşım ayarları nerde ? yardımcı olurmsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.