Şimdi Ara

Windows 7'de download problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır çözemediğim bir problemi sormak istiyorum.

Örneğin bir film indiriyorum 200MB'li 4 part'ı rapid premium kullanarak flashget ile çekiyorum.

%60 %70 lere geldikten sonra flashget indirmeyi durduruyor. kesinlikle indirmiyor.

Flashget'demi sorun var diye düşündüm fakat flashget veya rapid ile alakası olmadığını anladım çünkü şöyle bir durum söz konusu

Yukarıda yazdığım olay başladığından itibaren internet üzerinde bulunan tüm download linklerini tıklasamda indirmeyi başlatmıyor...

Örnegin;

Belli bir boyut indirdikten sonra download etmeyi durduruyor bundan sonra Bir program, oyun vb. dosyaları ındırmeye çalıştığımda hiçbir site üzerinden indirmeyi başlatmıyor..

• kapsersky mı kullanıosun antivirüs olarak?
  • evet KİS 2010 kullanıyorum.
  • sorun muhtemelen ondan kaynaklanıyor. bendede vardı aynı sorun bisüre sonra indirmeler başlamıyor filan videolar açılmıyordu. kasperskyı sildim düzeldi. olmazsa sende sil veya versiyonu değiştir. 9.0.0.736 versiyonuna geç
  • sorun kesinlikle kaspersky, aynı sorun bende de oluyordu, hatta kaspersky kullanırken youtube, dailymotion gibi video sitelerinde videolar bir süre sonra buffer yapmıyordu. başka bir virüs programı kullan sorun çözülsün.
  • aynı şekil de ben de windows 7 uyumlu diye 2010 türkçe versiyonunu indirdim. yani 9.0.0.463 olanını. ama ne var ki downloadlarda yarım bırakır oldu. reset atmasam hiçbir şey yapamıyorum. tavsiye üzerine 9.0.0.736 sürümünü bulup indirdim, hiç bir sorunum yok. ama bu sefer de lisansımın aktivasyon kodunu kabul etmiyor. ilgililere sorunumu iletiyorum ama bir çözüm getiremediler. bugün 5. gün de doldu paramla rezil oldum desem yeridir. uyumlu dedikleri sürüm uyumlu değil.
  • ben antivirüssüz kullanıyorum sistemi.. ne yazık ki Win7'nin bu sorunu yüzünden Vista'ya geri döndüm..

şöyleki antivirüs programı yok, firewall kapalı kafasına göre durduruodu downloadı.. tak etti döndüm vistaya sorun kalmadı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar antı vıruslere camur atmayalım bence kullanıcı ayarlarında yanlıslık var engelemıs ola bılırsın sıteyı vırus programnları ve hele hele nod 32 ve kasparev mukemmel calısıyor onların sayesınde bır cok bılgısayar kurtardım ayarlarına bak duzelır bıde bu aralar rabıdde sorun var cok full cekıyor
  • Arkadaşlar maalesef sorun Kaspersky kis 9.0.0.463 kaynaklı. Bu versiyonu Vista ile denedim download'ı yine kesti. Kaspersky 463 versiyonu Flashget veya Jdownloader ile uyumlu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 20 Nisan 2010; 13:04:28 >
  • Sorun Kaspersky'dan kaynaklanıyor sanırım, alternatif virüs programlarını dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.