2 yıldır imzamdaki laptopu kullanıyorum. Aslında kullanmak denilmez tablet ve akıllı telefon kullanıyorum hep laptopu mecbur kaldıkça açıyorum ayda 5-6 kere falan. Bu laptop oldu olası sorunlu yavaş çalışıyo , sistemim iyi olmasına rağmen kasılıyo , özellikle laptopu yeni açtığımda 5 dk da kendine zor geliyo masaüstü görünüyo ama explorer açmak için kendisine gelmesini beklemek zorunda kalıyorum , durup dururken ekran kararıp geliyo ekran kartı bilmem ne sorunu oluştu kurtarıldı falan diyo. Ben bu laptopu servisede yolladım 2 kere hep format atıp geri yolladılar bana bende bıraktım uğraşmayı taki win8 kurana kadar. Win 8 kurdum mükemmel çalıştı ne bir kasma ne bir donma ne bir hata ne bir sorun. Çalışması mükemmeldi inanılmaz hızlı açılıp kapanıyodu. Ama gel gelelim win8 i sevmedim o metrosuyla falan kullanamam ben geri win7 ye döndüm. Win7 lisanslı home premium bu 7yi nasıl 8 gibi sorunsuz ve hızlı çalıştırabilirim yardımcı olurmusunuz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme