Şimdi Ara

Windows 7 CD/DVD okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumda Vista işletim sistemi vardı. Geçen gün Windows 7 kurdum. Ancak Vista kuruluyken sorunsuz çalışan cd/dvd sürücü Win7'den sonra çalışmamaya, taktığım tüm cdleri boş olarak görmeye başladı. Bilgisayarım bölümüne girdiğimde cd/dvd sürücüyü görebiliyorum ancak taktığım hiçbir şeyi okumuyor. Konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

• Dvd surucusunu aygit yoneticisinden kaldir pc kapat ac surucusunu tekrar kursun.
    Bir kolonya pamuk ikilisi ile lenside temizlemeyi denersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 9 Kasım 2012; 13:09:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Dvd surucusunu aygit yoneticisinden kaldir pc kapat ac surucusunu tekrar kursun.
    Bir kolonya pamuk ikilisi ile lenside temizlemeyi denersin

Denedim ancak işe yaramadı. Sürücüyü yeniden kurdu. Tekrar bir cd taktım yine aynı şekilde okumadı. Okumaması da bir garip. Hiç görmüyor değil. Görüyor bir cd taktığımı ama sanki boş gibi algılıyor.
  • Uzun süre cdyi döndürmeye çalışıp okuyamıyorsa format sırasında ısınıp arıza yapmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Uzun süre cdyi döndürmeye çalışıp okuyamıyorsa format sırasında ısınıp arıza yapmış olabilir.

Format sırasında sürekli yanındaydım bilgisayarın. Anormal bir durumla karşılaşmadım açıkçası. Geyet sorunsuz bir şekilde kurup bitirdi. Hatta şöyle bir ilginçlik var, win7 cd'sini taktığım zaman onu okuyor. Onun dışında kaç tane cd ya da dvd taktıysam okutamadım. Sürekli boş olarak görüp, cdyi yaz komutunu ekrana getiryor.
  • Windows kurulum cd si ile bir deneyin format atar gibi yani bakın cd den boot edince win7 cd sini okuyabilecekmi.
    ona göre sorunun şu an kurulu win7 işletim sistemi olup olmadığını tespit etmiş oluruz en azından..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.