Şimdi Ara

Windows 7 Build 7057 RC1 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
20.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibariyle 7068 sürüm sızdı arkadaşlar haberiniz olsun torrente düştü..

yine ruslardan sızdı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 27 Mart 2009; 20:12:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

2 saattir 7057 kurmaya calıstım ve sonunda kurdum. Şu durumda gördüğüm tek kelime ile berbat.

Sistemde stabilite diye birşey yok, ayakta zor duruyor derler ya..
    2-3 dk içinde 10kere donduğunu söylemek mümkün, ki imzamdaki sistem ile.

Hala derecelendirmeyi bitiremedim, sistem açılışı 5dk dan uzun sürüyor ve hoşgeldiniz ekranınıdan sonrası açılır açılmaz explorer.exe yanıt vermiyor ile başlıyoruz donmalara..

Ya bana bu terslik denk geldi yada tamamen beta sürüm ile alakalı bir durum. Zarzor modem driveri ile bağlanabildim nete. Bakalım ekran kartı driverini indiriyorum şuan, derecelendirme driver olmadığndan gerçekleşemiyormuş..

sistemimin sizinkinden çok daha düşük olmasına rağmen yazdığınız hiçbir sorunla karşılaşmadım ben. üzülerek söylüyorum ki yazdığınız sorunlar sanırım sadece size ait.

Evet, farkındayım. Ama bu durum soğuttu.

• quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

an itibariyle 7068 sürüm sızdı arkadaşlar haberiniz olsun torrente düştü

way bee
  • böyle her çıkan sürümü indirirsek yandık... stabil olsa bari.... işletim sistemi her nekadar kendi içinde sorunsuz çalışıyor gibi gözüksede programlarla arası vista kadar iyi değil.. hatta microsoftun ofis programlarında bile sorun çıkarıyor.. gerisini siz düşünün.. yoksa stabiliteden kastın kontrol panelini tıklayınca kontrol panelinin sorunsuz açılması demek değildir...
  • quote:

an itibariyle 7068 sürüm sızdı arkadaşlar haberiniz olsun torrente düştü..

eminmisiniz acaba çünkü usenet te ve nforce da hala görünmüyor 7068 yakında çıkar kokusu
  • beyler ben 7022 sürümünü indirmiştim..birçok hata aldım..lanet olsun dedim..şu an sizce hangi sürümü indirsem?? ayrıca şu 32 bit ve 64 bit arasında cidden fark varmı?? ben işletim sistemlerinde hep 32 bit kullanmışımdır..7057 mi indirim yoksa 7068 mi..
  • tabiki son çıkarn 7068'i indir..böylece bu çıkan tüm versiyonların rc1 olmadığı ortaya çıktı :) ben inatla mayısı bekliyorum rc1 sürümü içi yoksa 2günde bir sızıntı oluyor durmadan format at dur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

quote:

an itibariyle 7068 sürüm sızdı arkadaşlar haberiniz olsun torrente düştü..

eminmisiniz acaba çünkü usenet te ve nforce da hala görünmüyor 7068 yakında çıkar kokusu

evet eminim.dün akşam ilk olarak torrents.ru dan indirmeye başlamıştık.şimdi ordan yayıldı.

isteyenlere torrent ,megaupload yada rapidshare linklerini verebilirim. (32-bit ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 28 Mart 2009; 15:47:14 >
  • 7068 torrente dusmus hatta 64 bit bile var ama ben mayıs ayını bekleyecegım 7057 kurdum pek stabıl gorunmedı her actıgım pencere dondu format atıp vistaya döndüm vista su an daha derlı toplu
  • 7068 32 bit i indirmeye başladım..valla 7057 den sorun yaşayanlar varmış..birazda tırstım..
  • 7057 32bit kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım sorun yaşayanların donanımları ile alakalı olduğunu düşünüyorum ve makinam 24 saat açık
  • 7068'i indirdim. Bu gece kurmayı düşünüyorum. Hala pre-RC1 olarak geçiyor. Neler değişmiş bilmiyorum ama eski sürümleri bu sürüme upgrade etmenin mümkün olduğunu söylediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

7068'i indirdim. Bu gece kurmayı düşünüyorum. Hala pre-RC1 olarak geçiyor. Neler değişmiş bilmiyorum ama eski sürümleri bu sürüme upgrade etmenin mümkün olduğunu söylediler.

Hocam bence hiç girmeyin upgrade olayına çünkü saatler sürüyor. Eğer yedekleyeceğiniz dosyalar çok değilse bence temizden bir format atın..
  • Bismillah Bismillah indiriyorum hayırlısı durup dururken başıma bela almam inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: numanstein

Bismillah Bismillah indiriyorum hayırlısı durup dururken başıma bela almam inşallah

kardeş ben ve bi arkadaş bu verilen torrent adresinden win 7 indirdik ve hata aldık genede sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

7068'i indirdim. Bu gece kurmayı düşünüyorum. Hala pre-RC1 olarak geçiyor. Neler değişmiş bilmiyorum ama eski sürümleri bu sürüme upgrade etmenin mümkün olduğunu söylediler.

Hocam bence hiç girmeyin upgrade olayına çünkü saatler sürüyor. Eğer yedekleyeceğiniz dosyalar çok değilse bence temizden bir format atın..

Evet haklısın. En iyisi temiz formata kurmak. Tavsiyen için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Orjinalden alıntı: numanstein

Bismillah Bismillah indiriyorum hayırlısı durup dururken başıma bela almam inşallah

kardeş ben ve bi arkadaş bu verilen torrent adresinden win 7 indirdik ve hata aldık genede sen bilirsin

Hata nedir acaba? Dosya gerçek ise, herhangi bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Güvenilir kaynaklardan indirmeye dikkat edin.
  • rapidshare linklerinden indiriyorum şu anda.. 1 part kaldı inince isterseniz kontrol edip linkleri veririm..

Edit: az önce yükledim tek kelimeyle muhteşem olmuş (bana göre) hantal 7057 den sonra ilaç gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 29 Mart 2009; 1:38:45 >
  • başka ne gibi değişiklikler gözünüze çarpıyor 7057 den 68 e geçelimmi format karmaşasına değermi
  • değişmiş neler var? görsel olarak filan?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.