Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür bir dertten muzdaribim. Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum. Bir kaç gün önce bilgisayar her açılışında chkdsk taraması yapmaya başladı. Sadece D/ yi tarıyor ve herhangi bir problem bulmuyordu. Daha sonraki günlerde ise bazen yapıp bazen yapmamaya başladı. Maxblast yaptım yine birşey elde edemedim. badsector ttaraması yaptım + birde Windows'un kendisiyle taradım bir problem bulamadı. En son dün akşam Google'a bootsqm yazdım. Oradan bilgi alarak D/ deki bootsqm.dat dosyasını sildim. İşin ilginç tarafı bazen yapıyor bazen yapmıyor. Diskte bir problem olmadığını sanıyorum zira her şeyi yaptım temiz çıktı. Google'a bile bootsqm yazdığımda hep Windows 7 ile ilgili sonuçlar geldi. Sanırım Windows 7 de bu sorunla karşılaşan çok. Ne olur bana yardım edin arkadaşlar. Bu olay moralimi çok bozdu. Şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı
Arkadaşım başka bir yerden indireceğiniz Win 7 DVD si ile sisteme güzel bir format çekip ( C ye ve D ye) yeniden kurun derim, uğraşır durursunuz yoksa