Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.045
Cevap
23
Favori
854.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben bu sorunla karşılıyorum format şart mı acaba?
  • arkadaşlar win 7 pro 64 bit için key lazım netteki tüm keyler patlamış yardımcı olacak varmı pm den...bakmadığım yer kalmadı..
  • arkadaşlar bu trustedinstall iyice canımı sıktı normalde ben izin normal yollardan alabiliyodum ama gerek olmuyodu şimdi ise program files ı ele geçirmiş durumda hiçbir değişiklik yapamıyorum orada ve belirtilen yöntemlerle de yetkiyi alamıyorum özellikler>gelişmiş>düzenle dediğimde ise dosya bulunamadı diyip hata alıyorum nasıl düzeltebilirim
  • arkadaşlar iyi ramazanlar.

    windowsun sıtesınden orjinal win7 home premium 64bit indirme imkanımız var mı? key mevcut elimde.

    daha stabil olabilir diye pcye format atıp win8 kurdum tabi orjinal win7 gitti

    windos sitesinde dolaşmaktan bi hal oldum bulamadım bi türlü indirme linkini.
  • arkadaşlar merhaba;
    elimde eski pc.den kalma iki sürücülü bir hard disk var ve bunun parçalarını birleştirerek 500 gb.lık tek bir alan haline getirmek adına bazı işlemler yaptım. Sebebini bilmiyorum ama bu esnada şu anki bilgisayarın tek parça olan HD.si de ikiye bölündü ve "SYSTEM RESERVED (E)" isminde 348 mb.lık yeni bir sürücü görünmeye başladı. bunun 305 mb.ı boş yazıyor ama içine girdiğimde hiçbirşey görünmüyor.
    ikinci sürücü ortaya çıktığından bu yana bilgisayar güncellemeri de indiremiyor.
    acaba bu ilave sürücüyü nasıl yok eder bilgisayarı eski sağlıklı haline nasıl getirebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alireisdhf

    quote:

    Orijinalden alıntı: pikalos

    Vista olan bilgisayarımı Win 7 yükselttim ve internete bağlanamıyorum.Ağ bağdaştırma sorunu var diyor.Nerde sorun var çözemedim?

    Merhaba öncelikle everest programıyla ethernet kartını öğren ve driverını kur..

    Bircok yerde driver var
    Kimisi 4mb kücük bi sey
    Denedim net gerektiriyor
    Wın 7ulti kurmustm ben ve agbglantilarinda hc bişey yok,boş..
    Everesti denicem olmazsa yazarim buraya. Gıcık oldum, linux bile live dvde çat diye bglanırken nedir bu winın driver iskencesi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler.

    pc de mevcut 320 gb hdd var alan azaldığı için 1tb lık yeni bir hdd aldım. MEvcut hdd de yüklü win 7 nin image ni aldım ve yeni hdd yi bölümlendirerek win 7 yi yükledim üzerine image i yükledim ama bir türlü sistem açılmıyor.

    Ya sonu 225 li bir hata veriyor ya bootmrg mi ne o eksik diyor. Açılsada reparing desktop diyor ve açık mavi ekranda kalıyor. Manuel olarak explorer ı açıyorum ama hiç bir işlem yapmıyor.

    Bu işin bir çözümü var mıdır.? Eski hdd ye sıfır kurulum yapıp image i yüklesem sorun çözülür mü acaba yardımlarınızı esirgemeyin.


    Edit: Bu mesajın aynısını şu link teki

    http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/mpage_7//tm.htm#95847121


    konuyada yazdım bjk__murat diye biri var 22 yaşında saçma sapan garip boş gevezelik edip beni sinir etti inşallah bu konudan doğru düzgün cevap alırım.

    Bilmeyen olur bilmiyoruz der saygım sonsuz ama ''İmage i bulaştırma direk yeni sistem kur devam et. '' demek nasıl bir şeydir ben anlam veremedim.

    Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar Windows 7 içinde World, Excel, Metin Belgesi üzerinde yazmış olduğum yazılar Windows XP (SP2) içindeki World, Excel, Metin Belgesi içinde bozuk olarak çıkıyor. Yani bağzı kelimeler düz bağzıları okunamayan şekiller(kare kare) şeklinde çıkmakta. Windows sitesinden dil paketi yüklemeye kalktım sorunumu çözmedi. Bunun için ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar ben win7 kurdum yeni xp den geçtim. Ama formattan sonra internet hızım 2 mbps kadar düştü ve sayfa açmalarda arada bağlantı hatası veriyor interneti stabil kullanamıyorum onun dışında sorun yok birde aygıt yöneticisinden atk0110 acpi diye bir aygıt sürücüsü kurulmamış sarı işaretli onun driverini nereden yükleyebilirim anakart asus M2N68 AM SE2 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar nvidia ağ bağdaştırıcısına bakıyorum driver güncel diyor aygıt yöneticisinden.

    Edit: win7 64 bit sp1 sürümü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktay1910

    Arkadaşlar ben win7 kurdum yeni xp den geçtim. Ama formattan sonra internet hızım 2 mbps kadar düştü ve sayfa açmalarda arada bağlantı hatası veriyor interneti stabil kullanamıyorum onun dışında sorun yok birde aygıt yöneticisinden atk0110 acpi diye bir aygıt sürücüsü kurulmamış sarı işaretli onun driverini nereden yükleyebilirim anakart asus M2N68 AM SE2 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar nvidia ağ bağdaştırıcısına bakıyorum driver güncel diyor aygıt yöneticisinden.

    Edit: win7 64 bit sp1 sürümü.

    bence bekle 5 sene sonra win8'e geç
  • Win 7 önceden rahat format atıyodum ama en son ssd aldım laptopa taktım win7 86 yani 32 bit kuruyodum en son yükleme %100 oluyor ve yükleme ttamamlandı diyor reset atıyor ems enabled hatası geliyor ve gene format atmaya başlıyor 0dan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 'STABIL' kelimesini kullanmayı bırakın artık. Türkçesi 'KARARLI' var iken ne diye stabil yazıyorsunuz? yabancı özentiliği yapmayın. KARARLI diye Türkçesi var.
  • bu durumda, 'trusted installer' ve 'shell32' bileşenlerinin olmadığı bir windows 7 home premium kalıbı hazırlamak şart olmuştur.
  • Selam arkadaslar burda yeniyim ogrenmek istedigim
    Windows 7 kullaniyorum iki gun once arka plan degistirdikten sonra
    İngilizce olarak "error loading operating system" Geldi pc acilmiyor
    F2 den boot menuye girerek secenekleri secebiliyordum yanlis secenekten
    Dolayi boot menuye de f2 f12 basmama ragmen hicbir sey yapamiyorum
    Anlayan lutfen yardim etsin
  • Arkadaşlar bazen 8.1 e gecsemmi diye düşünmüyorum değil. Windows 7 yede çok alistim. Windows 8.1 oyunlarda sıkıntı çıkarir mi? FPS düşüşü falan yasarmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son güncellemelerden sonra benim bilgisayarda acayip şeyler oldu, chrome falan takıla takıla çalışmaya başladı sitelerin bazı çok işlemci sömürüyordu, genel anlamda bir ağırlaşma oldu, bende sistem geri yükleme yaptım kurtuldum sorunlardan, son çıkan güncellemeler sakat uyarıyım arkadaşlar
  • Güzel paylaşım, çok işime yaradı. Teşekkürler..
  • Arkadaşlar elimde orjinal windows 7 home premium 32 bit şifresi var ama iso dosyasını bulamıyorum oem sürüm olduğu için microsoft sitesinden indiremiyorum. Acer'ı aradığımda bir format için 70tl istiyorlar ki çok saçma bir rakam bu. Acaba bildiğiniz güvenilir windows 7 home premium indirebileceğim link mevcutmu özelde de ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • beyler bi sorunun var belki bilgisi olan vardır.geçenlerde bu kendi kendine sağdan soldan çıkan virüslerden girdi.hepsini temizledim fakat fazla temizlemişim galiba.açılırken hoşgeldinizden sonra siyah ekran da kalıyor ve windows kod merkezi ayarları açılıyor. görev yöneticisinden yeni görev explorer i ekleyince sıkıntı olmuyor. bilgisi olan var mı?
  • Arkadaslar elimde Lenovo g50-30 laptop var windows 7pro 32 bit kurulu fakat donmalar oluyor islemcimin mimarisi 64 bit bundan kaynakli olabilir mi sizce?
    Windows 7 professional 64bit kursam donmalar çözülür mü ya da performansım artar mı?(intel celeron n2230 2.16ghz cift cekirdek,2gb ram,1gb paylasimli intel hd graphics ekran karti)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.