Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win7 de 32bit versiyonun 4gb rame kadar destegi oldugunu duydum ama dogrulugundan emin degilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

win7 de 32bit versiyonun 4gb rame kadar destegi oldugunu duydum ama dogrulugundan emin degilim

valla inşallah öyledir bende 4 gb. ram var XP 3 gb. kadar desteklediği için Windows 7 kurmayı düşünüyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy39

quote:

win7 de 32bit versiyonun 4gb rame kadar destegi oldugunu duydum ama dogrulugundan emin degilim

valla inşallah öyledir bende 4 gb. ram var XP 3 gb. kadar desteklediği için Windows 7 kurmayı düşünüyordum.

malesef benim pc de şuan win 7 32 bit var 3.5 gb görüyo ama 64 bit kurduğumda tam 4 gb görüyodu
  • quote:

quote:

32 bit işletim sistemleri yapısal olarak 3200mb ram e kadar kulanabilirler. daha üstünü kullanamazlar. windows 7 makinada ne kadar ram olduğunu gösterebiliyor sadece ama kullanamaz.

arkadaslar benim sorumla ilgili bilgisi olan yokmu? şuanda malum yerlerde bulunanan 64 bit win7 son sürüm mü yoksa 7600 numarası korunarak küçük değişiklikler yapılacak mı? bilgisi olan?
  • olsun yinede merak ediyorum windows 7 nasıldır. Vista gibi felaket değil dimi arkadaşlar ona göre kuracam da
  • Fake olabilir indirmeyin. 6.1 Görünmesi hayra alamet değil Bu kesin Windows Vista'nın Windows 7 gibi gösterilmiş halidir!!
  • quote:

olsun yinede merak ediyorum windows 7 nasıldır. Vista gibi felaket değil dimi arkadaşlar ona göre kuracam da

dostum kesinlikle kurmalısın. ben yeklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum vistadan sonra 7 ilaç gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: weyis

quote:

quote:

32 bit işletim sistemleri yapısal olarak 3200mb ram e kadar kulanabilirler. daha üstünü kullanamazlar. windows 7 makinada ne kadar ram olduğunu gösterebiliyor sadece ama kullanamaz.

arkadaslar benim sorumla ilgili bilgisi olan yokmu? şuanda malum yerlerde bulunanan 64 bit win7 son sürüm mü yoksa 7600 numarası korunarak küçük değişiklikler yapılacak mı? bilgisi olan?

32 bit işletim isitemleri tam 4GB rami aresleyebilirler. Mesela Linux lar 4GB rami tam kullanabiliyorlar. Ama Windows sistem kullanımı için bir kısmını ayırıyor. normalde 2 üzeri 32 = 4 GB Microsoftun o kullandığı kısımları ne yaptığını bilen de yok
  • yahu tamam link paylaşmak yasakta, bilgi paylaşmaktamı yasak...

bu çıkan 7600 nedir ne değildir wzora göre bugün sızmıycakmıydı..wzor 7600 ün rtm of final olduğundan bahsediyor,

anlamadım ki sabah herkes bütün sitelerde heyecendan ölüyodu,şimdi in-cin olmuşlar dahada garibi herşeyi açık açık sabahtan paylaşan siteler bile şu anda mateme bürünmüş
  • 32Bitlik Versiyonda Düşmüş Ama Fake Olup Olmadıgı Hakkında Bilgim Yok..

İniyor Bakalım..

WARNING : Dont modify this Windows Seven® RT Edition 2009 R1 in anyway

Platform: Windows
    Compilation Date: 12.06.2009
    Version: Based on Windows 7 Ultimate 32 Bit
    Fully Unattended : Yes
    Category : Operating System
    Activation: 30 days trial
    CD-Key : Needed
    Size: 3.0 GB
    Number of Rar parts: N/A
    No of DVD's: 1
    Image Format: ISO Image File
    Installation Time : 10 Mins
  • wzor 7600 ün rtm final olduğunu söylüyor ve hash numaralarıda yayınlanmış..

ama çakma,melinda gates diye biri ortalığı karıştırmış y.dışı forumlarında, fakedir o diye..koca melinda yengenin,işi gücü yok gidecek forumun birinde bunları yazacak ,ya sabır
  • http://www.n.e.owin.net/forum/index.php?showtopic=796202

http://k.e.znews.com/5956_Is_Windows_7_finished__Apparently_not__build_7600_is_not_RTM

wzor un kynak gösterdiği 7600 ün rtm olmadığı söyleniyor dikkatli olun

ne kadar doğru bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibbleArt -- 13 Temmuz 2009; 18:57:19 >
  • arkidişler maykrosoftun sitesinden win 7 RC indiriyorum , ama kafama takılan ben ne indiriyom? 7100 mü ?

bu indirdiğim şeyi türkçekleştirebilcemmi??

ahanda burdan indiriyorum , bilgisi olan varsa paylaşabilir

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

beta yı 2 kere kurdum ve 2 sindede göçerttim ,

bu rc de göçer inş da win7 den soğur bidaha yüklemem

ayrıca yarın full sürüm çıktığında "yeter! deneme süren oldu! al sana kilit! ya para vercen yada kullanamıycan !" derse windows ??

böle bi korkumda var hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 13 Temmuz 2009; 19:01:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adogs

quote:

olsun yinede merak ediyorum windows 7 nasıldır. Vista gibi felaket değil dimi arkadaşlar ona göre kuracam da

dostum kesinlikle kurmalısın. ben yeklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum vistadan sonra 7 ilaç gibi geldi

sağol. bakalım 32 bit düşmüşmü son durum neymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

http://www.n.e.owin.net/forum/index.php?showtopic=796202

http://k.e.znews.com/5956_Is_Windows_7_finished__Apparently_not__build_7600_is_not_RTM

ne kadar doğru bilemem

fakat wzor hala 7600 e rtm final diyor,ve böyle tempolu bi günde de hala siteyi değiştirmedi aksi yönde...

bu arada gariptir madem 7600 final değilde ne diye,linkler heryerde teker teker kaldırılmaya başladı..eğer ki herhangi bir rtm sürümü ise linkler duruyordu,görürsünüz microsoft son dakika golü atacak,

bu 7600 rtm final çıkacak bence..ben wzor un dediğine inanırım sadece arkadaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

http://www.n.e.owin.net/forum/index.php?showtopic=796202

ne kadar doğru bilemem

fakat wzor hala 7600 e rtm final diyor,ve böyle tempolu bi günde de hala siteyi değiştirmedi aksi yönde...

bu arada gariptir madem 7600 final değilde ne diye,linkler heryerde teker teker kaldırılmaya başladı..eğer ki herhangi bir rtm sürümü ise linkler duruyordu,görürsünüz microsoft son dakika golü atacak,

bu 7600 rtm final çıkacak bence..ben wzor un dediğine inanırım sadece arkadaş...

son dakika golü atacak derken ?

7600 üstüde çıkabilirmi diyosun ?
  • 7700 RTM olacak diye söylentiler var
  • iyide bu söylentileri nerden buluyosunuz sayfayı bi yeniliyorum herkes farklı bi sürüm final olcak diyor iyice kafam karıştı hangi kaynaktan bakıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 13 Temmuz 2009; 19:22:28 >
  • 1 Gün Beklemek en İyisi Olacak..

Fake Yada Sürüm Yenilenmesine Karşı Beklemek En Mantıklısı Olacak..
  • acele etmeyin 14- veya 15 inde indirin arkadaşlar
    hem en sağlam olanı yaparsınız hemde o kadar download a harcadığınız vakiit boşa gitmez 2 kere zahmet cekme ihtimali var birde ;)
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.