Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raverss

x64 ün 23 partı şu an download edilebilir durumda

EVET CINLI UYUMUS 9 part kaldı aksama hazır olur
  • Bu çinli arkadaşın sızdırdığı sürümün fake olup olmadığını nasıl anlayacaz arkadaşlar partları indiriyoruz ama güvenle kurabilirmiyiz iki gün sonra başka bir versiyonla karşılaşmayalım sonra
  • aman mesaj içeriklerine dikkat edin vista konusunda da cezalar ucusmustu basınıza herhangı bırsey gelmesın
    quote:

Orjinalden alıntı: ZiveR

Arkadaşlar bundan sonra RTM ile ilgili her türlü kaynak isteği, iması vs. yasaktır. Bunu yapan kişiler ceza alıcaklardır, bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeratull

Bu çinli arkadaşın sızdırdığı sürümün fake olup olmadığını nasıl anlayacaz arkadaşlar partları indiriyoruz ama güvenle kurabilirmiyiz iki gün sonra başka bir versiyonla karşılaşmayalım sonra

Arkadasımın partlar henuz tamamlanmadı partlar tamamını bır upload etsın ondan sonra yorumlara bak orda ındırenler face olup olmadıgı soylerler ben henuz bır sey yapmadım beklıyorum ne oldugu bellı degıl Micrsft ana derleme numarasına (Build 7600) dokunmadan RTM sürümü tekrar elden geçirebilir. Elbette bu konuda son sözü Micrsf söyleyecek. Bugün gerçekleşecek olan Wordwde Prtner Cnfrnce etkinliğinde yazılım devinin, Windows 7'nin yapımının tamamlandığı ve son dakika değişikliklerinin yapılmayacağına dair bir açıklama yapması bekleniyor. Ancak firmadan bu tip bir doğrulama geldiğinde Build 7600 sürüm, final sürüm olarak lanse edilebilir. chip
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

RTM çıktımı şimdi arkadaşlar? RTM satılmıycakmıydı ? Yada RTM yi indiriyoruz keyinimi satın alıyoruz. Kuran arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim ona göre indiricem çünkü :)

RTM, 22 ekimde satışa sunulacak fakat microsofttan ele geçiren çinli bir eleman hertarafa yayıyor.
    Anket yaptı az önce neyi sızdırayım diye :)

anket sonucu: çince 32-bit kazandı
  • aliço peki verilen 64 bit partlar ne o zaman?
  • arkadaşlar son durum nedir ?
    RTM çıktımı pusuda bekliyorum hala
  • Herkes çinli elamandan alıyor aktarıyor nete
  • Ne çinliymiş bu da bee
  • build 7264 e yaptığımız aktivasyon bunada uygulanabiliyor mu acaba?
  • RTM x64 tüm partlar upload edildi bitti.
  • Hop geldimi RTM ? hemen bakalım akşamdan beri giremedik foruma

64 bit buldum 32 bit bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 13 Temmuz 2009; 14:21:24 >
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

lisans ayrıntıları bi nevi rtm olduğunun kanıtı deneme sürümlerde 2010 da kapancağı beliritilir bunda yok yani ayni vista rtm gibi düzeni..
  • Orjinalden alıntı: asyacafe

Arkadasımın partlar henuz tamamlanmadı partlar tamamını bır upload etsın ondan sonra yorumlara bak orda ındırenler face olup olmadıgı soylerler ben henuz bır sey yapmadım beklıyorum ne oldugu bellı degıl Micrsft ana derleme numarasına (Build 7600) dokunmadan RTM sürümü tekrar elden geçirebilir. Elbette bu konuda son sözü Micrsf söyleyecek. Bugün gerçekleşecek olan Wordwde Prtner Cnfrnce etkinliğinde yazılım devinin, Windows 7'nin yapımının tamamlandığı ve son dakika değişikliklerinin yapılmayacağına dair bir açıklama yapması bekleniyor. Ancak firmadan bu tip bir doğrulama geldiğinde Build 7600 sürüm, final sürüm olarak lanse edilebilir. chip

bu konuda bilgisi olan var mı? worldwide partner conference de açıklama yapıldı mı? şu anda piyasada bulunan son hali mi yoksa ufak değişiklikler yapılacak mı? bilgisi olan?
  • Türkçe dil paketi ne zaman çıkar bilginiz var mı?
  • arkadaşlar 32 bit yok mu yaw.??
  • Düşmedi daha..:)
    quote:

Orjinalden alıntı: adogs

arkadaşlar 32 bit yok mu yaw.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 13 Temmuz 2009; 15:26:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Düşmedi daha..:)
    quote:

Orjinalden alıntı: adogs

arkadaşlar 32 bit yok mu yaw.??

peki bişi sorcam benim pc de 4 gb ram var bu nedenle 64 bit kurmam gerek fakat 64 bitte her program, cihaz çalışmıyo diye duydum. sizce hangisini kumalıyım.??
  • quote:

peki bişi sorcam benim pc de 4 gb ram var bu nedenle 64 bit kurmam gerek fakat 64 bitte her program, cihaz çalışmıyo diye duydum. sizce hangisini kumalıyım.??

aynı soruyu ben de merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

quote:

aynı soruyu ben de merak ediyorum

geçem hafta win 7 64bit 7264 ü yükledim fakat airties wus 300 ü tanıtamadım bende internette araştırdım biraz ve 64 bit te bu tip sorunlar olduğunu ve 64 bit in özel programlar vb. kullanan kişilerin tercih ettiğini duydum fakat kesin bir sonuca ulaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.