Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
69
Favori
79.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    UEFI Olarak indirirsin ama sende uefi olmaz desteklemediği için, fonksiyon olarak bir farkı yok takma.

Memnunsan kal derim uğraşma o tip bilgisayarlarla :)
  • Hocam zaten işte 1-2 yılda bi format atarım sadece yaptığım işler basit browser kullanımı - office programları o kadar. Ben de sadece bunu en rahat hangi sistemde yaparım onu öğrenmek istedim. Öğrenciyim o yüzden masraf yapamıyorum pek dolar uçunca da fiyatlar uçtu malum İnternette W7 performans odaklı isolar görüyorum da bazı bileşenler çıkartılmış falan bilgisayarı rahatlatmaz mı sizce? Ve de işte uefi şeklinde yazıyorlar bunları da benim bilgisayarda sıkıntı olur mu anlamında sordum uefi istediğimden değil Oyun oynamadığım için beni etkileyen şeyin ram miktarı olduğunu düşünüyorum. Tarayıcıların falan maşallahı var firefox bi tık daha iyi geliyor bana ram kullanımında ama dolunca doluyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 25 Ocak 2016; 18:39:59 >

• Xhead X kullanıcısına yanıt
    Anladım demek istediğini light sürümleri diyorsun, deneyebilirsin.
  • Hocam peki onlar gerçekten etkiler mi performansı değecek bir şekilde? Öyle ahım şahım şeyler istemiyorum eldeki malzeme belli zaten Hocam elinizde bildiğiniz bir iso var mı desem reklama mı girer
    Ekleme: Hocam bir de şöyle bir sıkıntım var bilgisayarda klasörleri düzenliyorum bilgisayarı akşam kapatınca sabah açınca hepsi sola toplanıyor. Ama normal resette falan hiçbir sıkıntı yok. İnternette buna benzer bir sıkıntı bulamadım pek. Sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 25 Ocak 2016; 21:22:08 >
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Yeni bulduğunla format at sonra bakarız gene :)
  • Hocam şuan windows 7 ultimate sp1 kurdum 2015 oluşturulması güncelleştirmeler falan rahat ama aynı problem var. Reklam olmasın diye özelden size link göndereceğim hocam umarım sıkıntı olmaz. O yolladığım sürümü kurdum ama bilgisayar başlatılınca hepsi sola toplanıyor.
  • quote:

Orijinalden alinti: Xhead

Hocam suan windows 7 ultimate sp1 kurdum 2015 olusturulmasi güncellestirmeler falan rahat ama ayni problem var. Reklam olmasin diye özelden size link gönderecegim hocam umarim sikinti olmaz. O yolladigim sürümü kurdum ama bilgisayar baslatilinca hepsi sola toplaniyor.

Daha önce oluyor muydu ? çözünürlükle alakalı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

hala windows 7 ultimate kullanıyorum ve hala çok memnunum her ay yaklaşık 12 tane kadar güncelleme gelmeye devam ediyor ve kendi yaptığım dvd ye entegre ediyorum , yoksa sıfır win7 sp1 üzerne yaklaşık 210 tane güncelleme yapmak gerekiyor

merhaba bahsettiğiniz bu durumdan nasıl kurtulabilirim? sıfır window 7 kuracağım fakat 200 küsür tane güncellemeyi win update ten indirmek çok uzun sürüyor., kafayı yedirtiyor adama
  • İşte hocam normalde olmuyordu bu ilk bulduğum sürümde ama son isoda bunu yaşamaya başladım. Çözünürlük kısmını her zaman önerlen maksimum çözünürlük de tutarım zaten sağ tık simgeleri otomatik düzenle kısmında da tik yok boş duruyor ama bu sorunu yaşıyorum bayadır saldım kenarda duruyor hepsi ama tahmin edebileceğiniz üzere boş bir şey olmasına rağmen masaüstünü düzenleyememek can sıkan bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzaGilles

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

hala windows 7 ultimate kullanıyorum ve hala çok memnunum her ay yaklaşık 12 tane kadar güncelleme gelmeye devam ediyor ve kendi yaptığım dvd ye entegre ediyorum , yoksa sıfır win7 sp1 üzerne yaklaşık 210 tane güncelleme yapmak gerekiyor

merhaba bahsettiğiniz bu durumdan nasıl kurtulabilirim? sıfır window 7 kuracağım fakat 200 küsür tane güncellemeyi win update ten indirmek çok uzun sürüyor., kafayı yedirtiyor adama

pm attım

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Advanced System Care daha iyi Boot Speed den daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O program uzun dönemde mutlaka bir sorun çıkardı bana, registry'lerle çok oynuyor sonra güm...
  • Ücretsiz windows 8 ya da 10 nerden bulabilirim acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gangaralı G kullanıcısına yanıt
    Keşke olsa değil mi.
  • Unutulmasın, değerli bir konu.
  • Merhaba millet, SAMSUNG NP270E5E-X01TR laptop kullanıyorum. Win7 Ultimate yüklü tüm driverler uyumlu güncel 64bit işletim sistemi bilgisayar gayet hızlı çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok. Ama CS GO oyununda oyunun grafikleri en düşük ayarda laptop 30fps'yi anca görüyor ve kasıyor, arkadaşımla beraber oyuna girdiğimizde onun bilgisayarı uyduruk özelliklere ve işlemciye sahip olmasına rağmen 70fpsyi görüyor. Tüm fps arttırma yollarını denedim etki etmedi. Hata nerede olabilir?
    Sistem özellikleri
    İntel Core i5-3230M 2.6 GHz

NVIDIA GeForce GT 710M 2gb 64bit

8GB Ram

Başta mühendis murat olmak üzere herkesden yardım bekliyorum teşekkürler
  • onflames kullanıcısına yanıt
    Geçiş sorunudur, Nvidia'yı kullanmıyordur oyunda.

İlk sayfada olması lazım Nvidia inspector programı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Geçiş sorunudur, Nvidia'yı kullanmıyordur oyunda.

İlk sayfada olması lazım Nvidia inspector programı vs.

bilgisayar win8 ile geldi win8de kullanmam daha sağlıklı mı olur yoksa farketmez mi ? , pes 2016 gibi oyunlarda sıkıntı yok hatta gta 5 açtım 23 fps aldı gta 5'de 23 fps alan pc neden cs'de 30fpsyi geçemiyor anlayamıyorum.
  • onflames kullanıcısına yanıt
    Farketmez.

CS Forumlarında araştır artık onu belki oyun için fix falan vardır oluyor arada.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    nedenini anlamadığım şekilde birden 140fps almaya başladım çok şaşırdım doğrusu, başka bir sıkıntım daha olacak ekranımı vga yoluyla monitöre bağladığımda monitör çizgi çizgi oluyor hz değiştirmeyi denedim düzelmedi ne yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.