Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KgnGksnn

Murat hocam dün basıma en nefret ettiğim şey geldi lanet olası portalsepeti anasayfası :S
    Dediğiniz adımları uyguladım sırasıyla regedit start page kısmını yaptım. Google chrome için özellikler-hedef kısmında sadece bu yazıyor ;
    "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
    Normal gibi gözüküyor. Ben yinede dediğiniz gibi "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exewww.google.com.tr" yazıp tamam dediğimdeyse
    http://i.hizliresim.com/59jpbz.jpg diye bir hata veriyor. En son yine bu bulasmıstı çözümü formatta bulmustum yine bulastı lanet olasıca sadece utorrent indirdim ve bitane oyuntorenti indirdim pişman oldum

Oncelikle chrome.exe"www.google.com.tr seklinde olmasi gerek.Tirnagin yerini duzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 17 Haziran 2014; 16:09:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• starex_01 kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi yaptım hocam hata vermedi fakat sorun devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 17 Haziran 2014; 18:58:45 >
  • quote:

dediğiniz gibi yaptım hocam hata vermedi fakat sorun devam ediyor

Hocam bilgisayarınızda muhtemelen zararlı yazılım var büyük ihtimalle herkesin başına gelen tarz şeylerden.Öncelikle bunu temizlersen sisteminin sorunsuz haline kavuşursun.

1) AdwCleaner adlı programı indirin buradan -->http://download.cnet.com/AdwCleaner/3000-7786_4-75851221.html

Programı kurun.Scan tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin.

İşlem bittiğinde Clean tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

2) Malbytes anti malware Programını indirin -->https://www.malwarebytes.org/ (deneme sürümünü indirebilirsin)

Programı kurun ve "Perform Full Scan" seçin "Scan" tıklayın
    İşlemin bitmesini bekleyin.

işlem bittiğinde "Show Result" tıklatın ve tüm virüsleri seçin, "Remove Selected" tıklayın.

4- Son adım ;
    Kullandığınız Web browser a gidin ve bilmediğiniz uzantılarını silin.

ya da son adım yerine chrome'yi bilgisayardan kaldırın ve " C:\Users\username\AppData\Local\Google" içinde bulunan Chrome klasörünü silin.

Bu şekilde yaparsanız chrome sıfırdan kuırulmuş gibi olur ve sorun muhtemelen çözülecektir.

• starex_01 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun krdsm deniycem
  • murat hocam başlat menüsün ayarlarım değişti tüm programlar sekmesindeki programlar kayboldu geri nasıl getirebilirim paint olsa resmini çekicem bulamıyorum
  • quote:

murat hocam başlat menüsün ayarlarım değişti tüm programlar sekmesindeki programlar kayboldu geri nasıl getirebilirim paint olsa resmini çekicem bulamıyorum

başlata sistem geri yükleme yaz çıkar yap onu

temizlik bakım onarım programı yüklediusen o kısayolları silmiş olabilir
  • http://www.pcdepo.com/asus-n550jk-cn167d-notebook şu ürüne win 7 ultimate kursam sistemi harcamış olur muyum? Açıkçası 8 yüklemek istemiyorum ama pc 8 istiyorsa yükleriz
  • farekapanı kullanıcısına yanıt
    hani sadece bu ürün için konuşmayayım piyasada bazı laptoplara artık Windows 8.1 destekliyiz 7 kurmayınız gibi ibareler görüyorum.Bunlar artık microsoftla anlaşmasından dolayımı bilemiyorum ama komik şeyler mesela arkadaşta geçen gün böyle birşeye rastgeldik inadına W7 kurdum çokta güzel çalışıyor sıkıntısız. W8' e olan driverların %95 ' i felan w7 'yede uyar birtek wifi sıkıntısı olabilir, o da bilen birisi tarafından uğraşılırsa, çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Haziran 2014; 10:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hani sadece bu ürün için konuşmayayım piyasada bazı laptoplara artık Windows 8.1 destekliyiz 7 kurmayınız gibi ibareler görüyorum.Bunlar artık microsoftla anlaşmasından dolayımı bilemiyorum ama komik şeyler mesela arkadaşta geçen gün böyle birşeye rastgeldik inadına W7 kurdum çokta güzel çalışıyor sıkıntısız. W8' e olan driverların %95 ' i felan w7 'yede uyar birtek wifi sıkıntısı olabilir, o da bilen birisi tarafından uğraşılırsa, çözülür.

Sağ olun hocam bakalim 7yi bi kuruyum. Cunku 8 usbzi yok sorunlu olursa 8 kurarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farekapanı

Sağ olun hocam bakalim 7yi bi kuruyum. Cunku 8 usbzi yok sorunlu olursa 8 kurarim

zaten bir sıkıntı olursa biz buradayız , sıkıntı yapmayınız.
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam.Sayenizde iyi bir sisteme kavuştum ve bu konudan yararlanarak daha iyi bir windows işletim sistemi kurdum.
  • Murat hocam bir sorunum var :(
    AIDA64 Extreme ile ilgili daha önce böyle bir problem olmyuordu. AIDA yı kurdum rapor çıkartma için onay istedi evet dedim. Raporu yazmaya basladı
    Display kısmına gelince PCI / AGP Video ile GPU tanımlamasında donuyor sistem murat hocam :(
  • quote:

Murat hocam bir sorunum var :(
    AIDA64 Extreme ile ilgili daha önce böyle bir problem olmyuordu. AIDA yı kurdum rapor çıkartma için onay istedi evet dedim. Raporu yazmaya basladı
    Display kısmına gelince PCI / AGP Video ile GPU tanımlamasında donuyor sistem murat hocam :(

kardeş normal oyun oynamada felan bir sıkıntı yoksa salla
  • hocam oyun oynamıyorumda bir sorun varsa ben bunu çözmek isterim :(
  • quote:

hocam oyun oynamıyorumda bir sorun varsa ben bunu çözmek isterim :(

yahu yok pipirikli olmayın programda uyumsuzluk olmuştur vs. güncellersin veya başka programla bakarsın.

ekran kartı sürücülerinide güncelle.
  • şöyle bir de durum var aygıt sürücüsünden güncellediğimde sürücünüz güncel diyordu bende ekran kartımı amd nin sitesinden güncellemiştim.
    Ondan sonra bu sorun oluştu
  • quote:

şöyle bir de durum var aygıt sürücüsünden güncellediğimde sürücünüz güncel diyordu bende ekran kartımı amd nin sitesinden güncellemiştim.
    Ondan sonra bu sorun oluştu

beta felanmı sürücü ?

kafaya takılacak birşey yok ya korkma.
  • Windows7 Ultimate kullanıcısıyım bir türlü güncelleştirme yapamadım örneğin 133 güncelleştirme var yapıyorum, başarılı 3 başarısız 130 güncelleştirme oluyor... Başka bi zaman yaptığımda tamamlanıyor pc yeniden başlıyor güncelleştirmeler yapılandırılamadı hatası alıyorum yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

Windows7 Ultimate kullanıcısıyım bir türlü güncelleştirme yapamadım örneğin 133 güncelleştirme var yapıyorum, başarılı 3 başarısız 130 güncelleştirme oluyor... Başka bi zaman yaptığımda tamamlanıyor pc yeniden başlıyor güncelleştirmeler yapılandırılamadı hatası alıyorum yardım lütfen

evet oluyor bazen bu

çok takılmayın

güncelleştirmelerinde hepsini yapmayın sonra neden pc nin stabilitesi gitti dersiniz.

sıkıntısı yoksa kapatın şuan güncellemeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

Windows7 Ultimate kullanıcısıyım bir türlü güncelleştirme yapamadım örneğin 133 güncelleştirme var yapıyorum, başarılı 3 başarısız 130 güncelleştirme oluyor... Başka bi zaman yaptığımda tamamlanıyor pc yeniden başlıyor güncelleştirmeler yapılandırılamadı hatası alıyorum yardım lütfen

evet oluyor bazen bu

çok takılmayın

güncelleştirmelerinde hepsini yapmayın sonra neden pc nin stabilitesi gitti dersiniz.

sıkıntısı yoksa kapatın şuan güncellemeleri.

Yeni aldım pcyi 1 ay olmadı güncelleştirme yapmak istedim ama bir türlü olmadı bazen açıyorum güncel durumda diyor sonra tekarar bakıyorum güncelleştirmeler var diyor gerçi pcde her şey iyi çalışıyor ama...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.