Şimdi Ara

Windows 7 ağ bağlantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,

    Ben windows 7'yi yeni kullanmaya başladım ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle bu bilgisayarı işyerinde kullandığımı belirteyim. Bilgisayarını açtığım zaman bilgisayar internete bağlanamıyor. İnternet bağlantılarını açtığımda da iki adet bağlantı görünüyor. Birisi şirketin ortak bağlantısı diğeri is tanımlanamayan bağlantı olarak gözüküyor. İnternete bağlanmak için önce bağlantıyı kes deyip sonra sorun gider deyip şirket bağlantısı üzerinden bağlanmam gerekiyor. Bu işlemi bilgisayarı her açtığımda tekrarlama gerekiyor ve bu can sıkıcı oluyor. bu durumu nasıl düzeltebilirim.

    Bir diğer sorunumda msn. Msn e bağlanamıyorum. Şirketteki tüm bilgisayarlarda bağlanılabilmesine rağmen ben win7 ile bağlanamıyorum. Üstelik hata gidermeye bastığım zaman hiç bir sorun gözükmüyor.

    Bana yardımcı olursanız sevinirim. Kafayı yedim çünkü.

    Şimdiden teşekkürler...







  • Aynı sorun bende de vardı. Nete girmekte ciddi anlamda problem yaşıyodum. Windows7 Ultimate 64Bit kurmuştum fakat bu net olayı sinirimi bozduğu için Vista'ya döndüm.

    Ethernet driverından fln bahsedilmiş nette ama etherneti görmeme gibi bi durum yok. Herşey normal göründüğü halde girmiyordu nete.

    Bilmiyorum kesin bi çözümü varmıdır. Ama ben o kadar araştırmama rağmen kesin bi çözüm bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.