Şimdi Ara

WİNDOWS 7 AÇILMIYOR.C'Yİ NASIL KURTARIRIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumdaki windows 7 sistemi açılmıyor. Ön yükleme ekranında takılıp kalıyor. Kurtarma menüsünde sistem geri almayı ve otomatik onarmayı denedim hiç biri olmadı. Güvenli modda da açmıyor. C'de masaüstünde resimlerim vardı. Nasıl kurtarabilirim? Yazılımsal bir yolu mevcut mu?

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• fazla bilgim yok ama bootable linux ile ulaşabilirsin belki
  • sistemi tekrar kur ama c yi biçimlendirme eski açılmayan sistemin üstüne kurar verilerin silinmez verilerini d: sürücüsüne yedeklersin sonra tekrar format atarsın bu sefer c: sürücüsünü biçimlendirirsin biraz karışık oldu ama anlarsın diye düşünüyorum ayrıntılı bir biçimde istiyosan pm ile ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Generation Y -- 20 Mayıs 2011; 23:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_42

sistemi tekrar kur ama c yi biçimlendirme eski açılmayan sistemin üstüne kurar verilerin silinmez verilerini d: sürücüsüne yedeklersin sonra tekrar format atarsın bu sefer c: sürücüsünü biçimlendirirsin biraz karışık oldu ama anlarsın diye düşünüyorum ayrıntılı bir biçimde istiyosan pm ile ulaşabilirsin

bu kadar ugrasmasına gerek yok baska bi isletim sistemi kurup yedek alabilir.veya bootable olan bi işletim sistemiyle en basitinden linux

• kardeş en güzeli linux live cd kullan pc yi bu cd den başlat neyin var neyin yok kurtarırsın
  • windows kurabiliyorsanız zaten sorun yok normal bi şekilde tekrar windows 7 kurun kurarken dıskler göründüğünde biçimlendirme secenegi cıkarsa ellemeden ustune kurun dırek zaten kurmaya baslarken bılgılerınız kaydedılecektır dıye uyarı cıkacak ıslem bıtıncede c'de windows old klasoru olustuğunu goruceksınız ıcınden tum bılgılerınıze ulasırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 direk açılmıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.