Şimdi Ara

Windows 7 Açılışta Masaüstü Siyah Ekran Olarak Açılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
46.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynısı bizim arkadaşın başına gelmişti.sistem geri yükleme yaparak sorunu çözmüştük.

Orijinalden alıntı: Pepsis

Aşağıdaki dosya ile sorunu çözebilirsiniz :)

http://pxnowa.prevx.com/zerol/fixshell.exe

konu hortlayacak ama çok sağol işe yaradı.

kardeşimin hafıza kartını taktım pcye avg bir sürü virüs bulup sildi.sonra şu iptal ettikçe tekrar çıkan hata oluştu.bende reset attım konuyu açan arkadaşın gibi oldu ekran.

teşekkürler.

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Aşağıdaki dosya ile sorunu çözebilirsiniz :)

http://pxnowa.prevx.com/zerol/fixshell.exe

Allah c.c razı olsun. siyah ekran sorununu çözdü.. DONANIMHABER OLMASA ÜLKEDE BİLGİSAYARLAR ÖKSÜZ KALIR. HER ÇÖZÜM BURDA..

Ayrıca arkadaşlar SİYAH EKRAN GELDİĞİNDE 5 KERE SHİFT YAPINCA GELEN YAPIŞIK TUŞ PENCERESİNDEKİ LİNKE TIKLAYIP ORADAN AÇILAN EXPLORER PENCERESİNİN ADRES KISMINA "EXPLORER.EXE" YAZARAK MASA ÜSTÜNÜ ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ.

• Görev yöneticisi (Alt+CTRL+Del) açabiliyorsan sağ üst köşeden Dosya>>Yeni Görev (Çalıştır) tıkla. oraya rstrui.exe yaz geri yükleme açılacak onu düzenli bir şekilde son yükleme noktana geri alarak güzel ve sağlam bir şekilde yapabilirsen sorunun çözülebilir. Giremiyorsan Görev Yöneticisi'ne arkadaşlarımın paylaştığıhttp://pxnowa.prevx.com/zerol/fixshell.exe programı kullan.
    Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • Arkadaşım sorunun virüs ile ilgili aynı sorun bendede vardı yakıun sürede yedeklerini alıp formatlamanı söylerim combofix i çalıştır önceden işe yaramaz ise format at
    bılgın ıcın tsk ederım problemımı sayende cozdum
    üst menüde düzen---bul kısmına "userinit" yaz HKEY_ LOCAL_ MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ağacında sağ tarafta C:\windows\system32\userinit.exe,usernit.exe, yazan kısımda sağ tıkla değiştir "," virgülü sil eğer varsa shell kısmında explorer.exe nin yanında ki dosya adını sil. kapat yeniden başlat düzelmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosercen -- 3 Mart 2014; 13:15:23 >

Pc açılıyor bir yerden sonra ekran kararıyor ama windows açılış sesi felan geliyor.Daha sonra laptop kapatma tuşuna basıyorum sonra kullanıcı değiştir ekranı geliyor ve öyle girebiliyorum.

Yukardaki verdiğiniz fixshell.exe yi denedim ama düzelmedi
  • Merhaba, Advanced System Care ile bazı programları kaldırdıktan sonra benim masaüstü de tamamen siyah oldu. Bilgisayarım klasörü açılıyor. Fixshell, combofix, mbam, tune up, kayıt defteri userinit.exe(,) silme, geri yükleme hepsini denedim, olmadı. Bilgisayarı onar, komut istemi-CHKDSK /R komutu da işe yaramadı. Görev yöneticisi çalışıyor. Windows 7 32 bit kullanıyorum. Ne yapabilirim? Teşekkürler.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • cengiz han kullanıcısına yanıt
    aynı hatayı ben yaptım system careyi çok kurcaladım şimdi pc acılınca masaüstü simgeleri gelmiyor win 7 64 bit görev yöneticisine explorer veya explorer.exe yazdığımda belgeler klasörü açılıyor. Ek olarak pc ilk açıldığında wifi kapalı olarak açılıyor .

Orijinalden alıntı: elektrosercen

ctrl+alt+del---- görev yöneticisi --yeni görev Çalıştır---Regedit yaz enterla...
    üst menüde düzen---bul kısmına "userinit" yaz HKEY_ LOCAL_ MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ağacında sağ tarafta C:\windows\system32\userinit.exe,usernit.exe, yazan kısımda sağ tıkla değiştir "," virgülü sil eğer varsa shell kısmında explorer.exe nin yanında ki dosya adını sil. kapat yeniden başlat düzelmesi lazım

Hay allah razi olsun senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.